Неділя, 05.05.2024, 15:49
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Листопад » 26 » Нарада голів будинкових та квартальних комітетів
13:57
Нарада голів будинкових та квартальних комітетів
 
12
Під головуванням міського голови Крижановського Ігоря Борисовича, за участю начальників структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради, керівників комунальних підприємств «Знам’янська житлово-експлуатаційна контора №1» та Знам’янського ВКГ відбулася нарада голів, секретарів будинкових та квартальних комітетів нашого міста.

Начальником Знам’янського РЕМ ПАТ «Кіровоградобленерго» Олександром Михайловичем Ковбасюком було доведено до присутніх членів органів самоорганізації населення інформацію щодо: робіт по реконструкції повітряних ліній електропередач по місту Знам’янка у 2014 році, які планується закінчити до кінця поточного місяця; необхідності зменшення споживання електроенергії  у години максимального навантаження, а саме: з 8.00 год. до 10.00 год. та з 18.00 год. до 22.00 год., а також щодо необхідності належного утримання дерев (обрізка крон чи їх розрідження), що ростуть в охоронній зоні ліній електропередач.

Зі змінами норм споживання природного газу для пільгових категорій громадян ознайомила присутніх начальник служби обліку Знам’янського УЕГГ Акушко Лілія Вікторівна. Відповідаючи на запитання щодо можливого введення предоплати за спожитий природний газ, Лілія Вікторівна відмітила, що на сьогоднішній день дана норма застосовується тільки для комунально-побутових об’єктів.

Начальник відділу по обслуговуванню ради Наталія Василівна Кубіцька довела до відома присутніх інформацію щодо організації міського огляду-конкурсу на звання «Краща вулиця», «Кращий багатоповерховий будинок», «Краще ОСББ» у 2015 році, зокрема відмітила, що: у конкурсі мають право брати усі бажаючи, окрім переможців та призерів цьогорічного конкурсу, а заяви щодо участі можна подавати до 01 грудня поточного року до відділу по обслуговуванню ради. 
12

Враховуючи відсутність чітко визначених механізмів формування показників міського бюджету на 2015 рік, питання фінансового забезпечення переможців та призерів конкурсу буде розглядатися окремо та затверджуватися відповідними рішеннями виконавчого комітету та міської ради.

Щодо стану підвальних приміщень житлових будинків різних форм власності доповів завідувач сектору питань надзвичайних ситуацій, охорони праці та охорони навколишнього природного середовища УМА та ЖКГ Сергій Миколайович Балан. Сергій Миколайович відзначив, що з перевірених 80-ти підвальних приміщень комунальної форми власності оцінку задовільно отримали тільки 14. Наголосив на тому, що по 19 житлових будинках послуги з прибирання підвальних приміщень не входять до вартості послуг, що сплачують мешканці і тому вони самостійно мають слідкувати за їх станом.

Про стан заборгованості за житлово-комунальні послуги інформував присутніх керівник комунального підприємства «Знам’янська житлово-експлуатаційна контора №1» Едуард Григорович Дегтяр. Зокрема було відмічено, що станом на 01.11.2014 року заборгованість населення складає 1233843,82 грн., у тому числі: житлові будинки комунальної форми власності – 1046532,33 грн., житлово-будівельні кооперативи – 27941,07 грн., приватний сектор  - 116085,05 грн., ОСББ – 43285,37 грн. Едуард Григорович надав присутнім інформацію про претензійно-позовну роботу, що проводиться підприємством. Так, протягом 2014 року до Знам’янського міськрайонного суду направлено 215 заяв на загальну суму 278605,76 грн., добровільно сплачено боржниками – 68401,25 грн., до виконавчої служби направлено 142 судових рішення на загальну суму 214120,98 грн., повернуто підприємству виконавчою службою протягом року – 21774,57 грн.
 
12
Міський голова, наприкінці наради звернув увагу присутніх на роботу волонтерів, що триває в місті, повідомив про відкриття додаткового пункту прийому допомоги для військовослужбовців та їх сімей у південній частині міста. Поділився Ігор Борисович з представниками органів самоорганізації населення й інформацією про реформи, які пропонуються до впровадження в житлово-комунальному, бюджетному господарстві. Наголосив на тому, що у зв’язку з тим, що в подальшому, новостворений Кабінет Міністрів України та новообрана Верховна Рада України мають прийняти  низку рішень, вирішальних, як у побудові нової системи управління комунальним майном, так і в формуванні показників міського бюджету, перед органами виконавчої влади та місцевого самоврядування буде поставлено ряд важливих завдань щодо реалізації та впровадження реформ у межах нашого міста, в тому числі.
          
Протягом наради міський голова та виступаючі, відповіли на питання присутніх. За результатами наради надано відповідні доручення. 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 759 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.5/4

Кировоград: новости и сайты