Понеділок, 06.05.2024, 03:44
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Квітень » 9 » Нарада голів квартальних комітетів
14:39
Нарада голів квартальних комітетів
12         9 квітня у залі засідань міськвиконкому було проведено нараду з головами квартальних комітетів.
Головуючими на нараді були Андрій Анатолійович Заруцький, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів, Наталія Олександрівна Тесленко, керуюча справами міськвиконкому. Також, на нараді були присутні Олексій Булах, керівник КП "Шляховик", Любов Лаптєва, в. о. керівника управління житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування міськвиконкому.
12         На прядок денний виносилися питання, що стосувалися розгляду виконання критичних зауважень, висловлених під час проведення попередньої наради, ознайомлення з реформою житлово – комунального господарства, завданнями та заходами по виконанню Плану дій на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава»", про міський огляд – конкурс "Краща вулиця" та заходи, щодо здійснення санітарної очистки міста у рамках проведення Всеукраїнської акції "За чисте довкілля".
Прибирання сміття, гілля, облаштування сміттєвих майданчиків, освітлення вулиць, якість води та питання пов'язані з лічильниками та тарифами на воду, грейдерування та відсипка вулиць – ось питання, що були порушені на нараді представниками органів самоорганізації населення та стосувалися щоденного життя всіх знам'янчан.
Всі питання, які порушували голови квартальних комітетів під час наради, узагальнені та перебуватимуть на контролі у відповідальних осіб виконавчого комітету.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 671 | Додав: Zagor | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты