Неділя, 05.05.2024, 04:24
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Травень » 16 » Нарада голів квартальних комітетів
15:41
Нарада голів квартальних комітетів
12
   Під головуванням міського голови Крижановського Ігоря Борисовича за участю секретаря міської ради Надії Анатоліївни Адамович, начальника відділу по обслуговуванню ради Брунцвік Наталії Василівни, представників комунальних підприємств міста відбулася нарада голів квартальних комітетів нашого міста.
   Про особливості проведення міського огляду-конкурсу на звання "Кращий багатоповерховий будинок", "Краща вулиця", "Краще ОСББ" у 2014 році проінформувала Брунцвік Наталія Василівна – начальник відділу по обслуговуванню ради. Наталія Василівна проінформувала, що відповідно до рішення виконавчого комітету, в порядок фінансування переможців та номінантів конкурсу, внесені зміни, які будуть пов’язані із фактичними можливостями міського бюджету та станом проведення платежів через відділення Державного казначейства. Довела до відома присутніх інформацію Знам'янського управління експлуатації газового господарства про зміну вартості оплати за послуги газопостачання, а також ознайомила присутніх з порядком та умовами оплати різними категоріями споживачів. Зокрема відмітила, що відповідно до Постанови Національної Комісії, що здійснює Державне Регулювання у сфері Енергетики №420 від 03.04.2014р. зареєстровано в Міністерстві юстиції України 08 квітня 2014р. за № 388/25165 "Про встановлення роздрібних цін на природний газ, що використовується для потреб населення" з 01 травня 2014 року встановлено нові роздрібні ціни на природний газ для населення з якими всі мали змогу ознайомитись через засоби масової інформації.     Так, за інформацією ЗУЕГГ показання 
12лічильників газу станом на 30 квітня 2014 року будуть визначені з урахуванням квитанцій про оплату за газ, заповнених споживачами та оплачених в період з 01 до 10 травня 2014 року, при умові, якщо вони не суперечать контрольним показанням, зафіксованим працівниками Знам’янського УЕГГ. У випадку, коли до 10 травня 2014 року оплата за газ не буде проведена, або в квитанції будуть вказані дані, які суперечать контрольним показанням лічильника, обсяг фактичного споживання газу буде визначатись розрахунковим методом, відповідно до Постанови від 17 лютого 2010року №165 «Про внесення змін до Правил надання населенню послуг з газопостачання», затвердженої Кабінетом Міністрів України».
   Начальник відділу з призначення пенсій управління Пенсійного фонду в місті Знам'янка та Знам’янському районі Дякова Олена Михайлівна повідомила присутнім про основні норми чинного законодавства в пенсійному забезпечення. Наголосила на тому, що в управлінні створено та функціонує громадська приймальня за принципом «єдиного вікна», де мешканці міста можуть отримати всі необхідні консультації щодо пенсійного забезпечення.
   Начальник абонентського відділу ЗВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград» Базака Дмитро Володимирович повідомив, що на сьогоднішній день змін щодо вартості тарифів на послуги водопостачання та водовідведення не передбачається. Дмитро Володимирович проінформував, що нарешті в місті Знам’янка діє своя майстерня по повірці лічильників обліку холодної води, а найближчим часом планується створення автоматизованої програми обробки заявок на послуги аварійної служби.
   В різному присутні обговорили питання вивезення ТПВ, ремонту доріг міста, якості роботи комунальних підприємств міста, якості пільгового перевезення та розкладу руху пільгових автобусів та ін. Секретарем міської ради Надією Анатоліївною Адамович запропоновано представникам органів самоорганізації населення приймати участь у формуванні питань порядку денного майбутніх нарад та заздалегідь надавати їх до відділу по обслуговуванню ради для узагальнення та запрошення відповідальних виконавців для їх розгляду.
   Протягом наради міський голова, секретар міської ради та виступаючі, відповіли на питання присутніх.
   За результатами наради надано відповідні доручення. 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 957 | Додав: Zagor | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты