Четвер, 02.05.2024, 05:54
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Серпень » 14 » Нарада голів квартальних комітетів
11:01
Нарада голів квартальних комітетів
    
12
Під головуванням міського голови Крижановського Ігоря Борисовича, секретаря міської ради Надії Анатоліївни Адамович, за участю начальників структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради відбулася нарада голів квартальних комітетів нашого міста.

Начальник сектору надзвичайних ситуацій, охорони праці, екології та благоустрою Балан Сергій Миколайович, під час свого виступу, звернувся до присутніх з проханням проведення роботи, з мешканцями квартальних комітетів, щодо розгляду питання можливості надання тимчасового житла для переселенців із Луганської та Донецької областей, які перебувають на даний час і в нашому місті та потребують підтримки з вирішення даного питання.

Присутні члени органів самоорганізації населення мали змогу поставити запитання заступнику начальника Знам’янського МВ УМВС Клименку Олегу Васильовичу щодо організації плідної співпраці правоохоронних органів з органами самоорганізації населення. Олег Васильович, зокрема, у своїй доповіді також зазначив, що в поточному році на південній частині міста, в гуртожитку ПТУ №12, почав працювати дільничний пункт міліції, в якому проводиться прийом громадян щовівторка та щочетверга з 10.00 год. до 13.00 год. Запитання учасників зустрічі стосувалися в першу чергу здійснення патрулювання вулиць міста, можливості вжиття заходів по відношенню до неврівноважених осіб, що мешкають на територіях та ін.
     
12
Начальник відділу по обслуговуванню ради Брунцвік Наталія Василівна довела до відома присутніх інформацію щодо: обрання нових членів органів самоорганізації населення нашого міста; про затвердження у новій редакцій меж квартальних та будинкових комітетів, а саме: уточнено межі квартальних комітетів №№12,13, а також зазначено будинки ОСББ міста та будинки, що протягом квітня 2011- липня 2014 року отримали нові адреси. Наталія Василівна висвітлила результати міського огляду-конкурсу на звання «Краща вулиця», «Кращий багатоповерховий будинок», «Краще ОСББ» 2014 року.

Щодо змін до законодавства в частині дії програми надання компенсацій на сплату комунальних послуг, виплати допомоги при народженні дитини, інформувала начальник управління соціального захисту Алла Миколаївна Волошина. Зокрема Алла Миколаївна повідомила, що відповідно до внесених змін до Закону України «Про державну допомогу сім’ям з дітьми» з 1 липня поточного року змінилася система виплат при народженні дитини. Перш за все, допомога при народженні дитини та допомога по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку об’єднана в один вид – допомогу при народженні дитини – і з 1 липня 2014 року призначатиметься в єдиному розмірі 41280 гривень незалежно від того, яка дитина за черговістю (перша, друга, третя чи кожна наступна). Як і раніше, одразу всю суму батьки не отримуватимуть. Виплата буде здійснюватись одноразово в сумі 10320 гривень, решта суми допомоги (30960 гривень) буде виплачуватися протягом наступних 36 місяців рівними частинами в сумі 860 гривень щомісяця. Проінформувала Алла Миколаївна присутніх і про те, що з 01 липня в Україні вступила в дію програма надання компенсацій на сплату комунальних послуг. Для того, аби оформити компенсацію, отримати відповідні роз’ясненнями родині потрібно звернутися до управління соціального захисту населення Знам’янського міськвиконкому за адресою: м. Знам'янка, вул. Глібка, 28, або за телефонами 2-19-22, 2-19-38.
    
12
Директором Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг ) м. Знам’янка Костіковою Тетяною Миколаївною доведено до відома голів квартальних комітетів інформацію про кількість та види послуг, що надаються Територіальним центром, категорії громадян, які можуть користатися послугами на безкоштовній та платній основі. Тетяна Миколаївна звернулася до присутніх, в разі виявлення осіб, які потребують допомоги, перебувають у складних життєвих обставинах, повідомляти дану інформацію до підпорядкованої їй установи за телефоном 2-34-60 для вжиття необхідних заходів, надання мешканцям нашого міста допомоги.

Начальник юридичного відділу Данільченко Юрій Володимирович надав присутнім роз’яснення щодо змін до Конституції України на реалізацію реформи місцевого самоврядування та курсу Уряду на децентралізацію влади в Україні. Детально зупинився на питаннях передачі повноважень до органів місцевого самоврядування, що передбачає реформа.

Про стан підготовки комунального господарства міста до опалювального сезону 2014-2015 р. р., зокрема про необхідність економії енергоносіїв та скорочення їх споживання, інформувала секретарів будинкових та квартальних комітетів начальник УМА та ЖКГ Лаптєва Любов Олександрівна. Вона відмітила, що в умовах скорочення лімітів постачання газу на місто на 30 відсотків, мешканці, споживання газу якими складає біля 80 відсотків від загального споживання по місту, повинні вжити заходів щодо максимального впровадження енергозберігаючих та енергоефективних технологій в своїх оселях.

Міським головою Ігорем Борисовичем Крижановським зазначено, що на сьогоднішній день, на рівні області та міста питання скорочення споживання газу та електричної енергії, знаходиться на постійному контролі, розробляються відповідні заходи. Довів довідома присутніх інформацію про те, що громадські організації міста продовжують акцію «Збережемо життя захисникам Вітчизни». Для координації дій по збору благодійних внесків, продуктів, білизни, предметів гігієни, рішенням виконавчого комітету Знам’янської міської ради визначені місця збору такої допомоги: зупиночний комплекс на Привокзальній площі ( павільйон «Ковбасні вироби») та вул. Жовтнева (біля КП «Ринокторгсервіс»). Приймальні пункти будуть працювати з 25 серпня 2014 року з 08.00 год. до 16.00 год. Зібрані продукти, товари та кошти будуть направлятися на підтримку військових формувань, в яких служать наші земляки, а також на підтримку мешканців Донецької та Луганської областей, які опинилися в складних життєвих умовах у зв’язку з військовими подіями. Закликав всіх присутніх не бути байдужими та зробити свій внесок у повернення миру на нашій землі.

Протягом наради виступаючі, відповіли на питання присутніх. За результатами наради надано відповідні доручення.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1101 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты