Понеділок, 20.05.2024, 10:23
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Липень » 13 » Нарада із керівниками релігійних організацій
11:59
Нарада із керівниками релігійних організацій
 
12         Керуюча справами міськвиконкому Тесленко Наталія Олександрівна провела нараду із керівниками релігійних організацій, на якій розглядалося питання про стан оформлення документів на право користування земельними ділянками, на яких розташовані приміщення релігійних громад.
Начальник відділу Держкомзему у м. Знам’янка Грицюк Алла Анатоліївна проінформувала про наявність земельних ділянок релігійних громад на території міста та стан оформлення документів на право користування земельними ділянками даних організацій.
Станом на сьогоднішній день на території міста Знам’янки, смт. Знам’янка Друга і селища Водяне діють 19 релігійних громад. А.Грицюк повідомила, що 8 громад мають земельні ділянки, 5 оформили документи на право користування земельними ділянками.
На нараді було звернуто увагу керівників релігійних організацій на оформлення документів на право користування земельними ділянками, на яких розташовані приміщення релігійних громад, на цільове використання земельних ділянок, погашення боргу за оренду земельними ділянками.
  Під час зустрічі обговорювалися проблемні питання діяльності релігійних організацій, проблеми законодавчого забезпечення державно-церковних та міжконфесійних відносин.a

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 746 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты