Вівторок, 07.05.2024, 10:13
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Жовтень » 3 » Нарада координаційного штабу по наданню допомоги військовослужбовцям, що перебувають у зоні АТО та членам їх сімей
08:10
Нарада координаційного штабу по наданню допомоги військовослужбовцям, що перебувають у зоні АТО та членам їх сімей
 
12
Під керівництвом міського голови І. Крижановського за участю  представників громадських організацій міста та волонтерів відбулась нарада координаційного штабу по наданню допомоги військовослужбовцям, що перебувають у зоні АТО та членам їх сімей.

Розпочинаючи нараду, міський голова зауважив, що сьогодні всі підприємства та установи міста, політичні партії, громадські організації та просто не байдужі мешканці міста мають об’єднатися з ціллю допомогти військовим нашої армії та їх сім’ям. 
Також, ми не маємо права залишати без уваги та відповідного соціального захисту ці категорії населення і першочерговим завданням, на сьогодні, є – зібрати необхідну інформацію щодо проблем та потреб військових і їх сімей. Члени координаційного штабу мають сконцентрувати і постійно акумулювати інформацію про потреби військових, переселенців зі сходу України та виробити спільний план дій щодо подальшого подолання їх проблем. Також, необхідно покращити діяльність збору благодійної допомоги у південній частині міста та смт. Знам’янка Друга.
 
12
Н. Адамович – секретар міської ради, проінформувала присутніх про мобілізованих громадян міста Знам’янки та району. Запропонувала членам громадських організацій та політичним партіям встановити контакт з членами сімей та дізнатись про їх першочергові потреби та проблеми. Для систематизації збору відомостей про вже надану допомогу необхідно розробити таблицю з її періодичним поновленням, у якій зазначатиметься суб’єкт надання благодійного сприяння, кількість та об’єм здійсненої підтримки.

Н. Тишкевич – координатор ГО «Знам’янське об’єднання «Майдан» зауважила, що з метою збору чіткої та достовірної інформації всі, хто надавав будь – яку допомогу, щотижня, спільно з членами ГО «Знам’янське об’єднання «Майдан», мають інформувати населення міста про реалізовану благодійну допомогу, через засоби масової інформації. Також, Н. Тишкевич наголосила на необхідності надання психологічної допомоги учасникам АТО та їх родичам. Перебуваючи на полі бою, повертаючись із полону, військовикам та їх рідним доводиться пережити нелюдські фізичні та психологічні тортури. Для покращення їх духовного стану необхідно організувати телефонну службу психологічної підтримки. За словами координатора ГО «Знам’янське об’єднання «Майдан» на сьогодні не охоплені ділянки роботи, такі як: надання юридичної допомоги, сприяння розшуку зниклих безвісти та  полонених учасників АТО. 

Наприкінці наради міський голова звернувся до голови земельної комісії І. Савельєва з пропозицією щодо аналізу земельних ділянок та сприяння учасникам АТО у оформленні документів землеустрою.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 923 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты