Понеділок, 06.05.2024, 04:46
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Квітень » 11 » Нарада-навчання ветеранського активу
15:32
Нарада-навчання ветеранського активу
12     11 квітня у залі засідань міськвиконкому відбулася нарада-навчання членів ради: членів президії, голів первинних організацій міської організації ветеранів України. Провела нараду голова міської організації ветеранів України Бабійчук Ганна Олексіївна. Вона розповіла про підготовку до відзначення 68-ої річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років, 70-річчя звільнення Знам’янки від фашистських загарбників, про проведення Всеукраїнської естафети пам’яті «Слава визволителям України» в місті. Звернула увагу на підготовку чергового Пленуму міської організації ветеранів України, на якому будуть розглянуті питання героїко-патріотичного виховання молоді на кращих традиціях старшого покоління. Г.Бабійчук повідомила про затвердження груп представництва керівництва міськвиконкому, міської ради ветеранів, закладів освіти, соціального захисту по проведенню зустрічей з фронтовиками з обговорення проблемних питань соціального захисту, уточнення їх спогадів для увічнення в окремій збірці. Ганна Олексіївна звернула увагу голів первинних організацій на проведенні роз’яснювальної роботи по збереженню пам’яті історії з використанням досвіду фронтовиків у трудових колективах підприємств, установ, організацій міста.
     Дано завдання головам первинних ветеранських організацій подати кандидатури для нагородження ветеранів-фронтовиків та можливості їх участі у загальноміських заходах з нагоди 68-ої річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років. 
     Державний адміністратор Ущаповська В.М. проінформувала присутніх про організацію виконання Закону України «Про адміністративні послуги». Про зміни в пенсійному законодавстві розповіла начальник відділу управління Пенсійного фонду у м. Знам’янка та Знам’янському районі Дякова О.М. Начальник управління соціального захисту населення Молін О.С. зупинився на питанні реформування системи соціальної підтримки та послуг відповідно до Указу Президента України від 12 березня 2013 року «Про Національний план дій на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава» Начальник цеху обслуговування споживачів №4 Кіровоградської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Суліма О.В. розповіла присутнім про послуги, які надає дирекція.
12         11 квітня відзначається Міжнародний день визволення в'язнів з фашистських концтаборів. Про події 11 квітня 1945 року, коли в'язні концтабору у Бухенвальді почали інтернаціональне повстання проти гітлерівців, розповіла присутнім бібліотекар міської центральної бібліотеки Мирошниченко Н.В.
Хвилиною мовчання вшанували ветерани пам'ять в'язнів фашистських концентраційних таборів.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 799 | Додав: Zagor | Рейтинг: 4.0/1

Кировоград: новости и сайты