П`ятниця, 19.04.2024, 13:03
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Січень » 16 » Нарада по питанню підготовки до проведення четвертої хвилі мобілізації на території Знам’янщини у 2015 році
09:09
Нарада по питанню підготовки до проведення четвертої хвилі мобілізації на території Знам’янщини у 2015 році
 
12
За участю міського голови Знам’янської міської ради І.Крижановського та голови районної державної адміністрації Ю.Григораша та , була проведена нарада з питання підготовки до проведення четвертої хвилі мобілізації на території Знам’янщини у 2015 році.

Військовий комісар Знам’янсько-Олександрівського об’єднаного міського військового комісаріату О.Чижма пояснив присутнім процедуру проведення четвертої хвилі мобілізації, яка проводиться з метою збільшення чисельності бойових частин та створення оптимально ефективних умов для ротації. 

Чисельність української армії планують наростити до 250 тис. осіб. Ідею ж скасування військового обов’язку відклали щонайменше до закінчення бойових дій. Наразі ж питання стоїть про ротацію діючих сил АТО. Чергова хвиля мобілізації необхідна, бо конфлікт на Донбасі триває, а Росія нарощує свою військову присутність у регіоні та поблизу українських кордонів. 

Окрім мобілізації, у 2015 році також буде відновлено призов молодих людей на строкову військову службу. Планують призивати з 20 до 27 років, а не з 18, як раніше, термін служби складатиме півтора року, а не рік. Призваних на строкову службу обіцяють не відправляти у зону АТО. Всім, хто перебуває на військовому обліку, забороняється зміна місця проживання без дозволу посадової особи. Найжорсткіше покарання – за ухилення від призову за мобілізацією (ст. 336 Кримінального кодексу України).

Стаття передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років. За неявку у військкомат за повісткою покарання не таке суворе – штраф від 85 до 119 грн, за порушення законодавства про мобілізацію – штраф від 17 до 51 грн, за умисне знищення приписного свідоцтва або військового квитка – штраф від 17 до 51 грн.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 891 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты