Четвер, 02.05.2024, 11:21
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Січень » 16 » Нарада у міського голови
11:24
Нарада у міського голови
 
12         16 січня 2013 року міський голова Крижановський Ігор Борисович провів зустріч з головним державним інспектором східного інспекційного відділу інспекції архітектурно-будівельного контролю у Кіровоградскій області Ковтанюком Анатолієм Васильовичем та завідувачем Знам'янського міжрайонного Сектору Кіровоградського міськрайонного відділу головного управління Державної санітарної епідеміологічної служби в Кіровоградській області Маньком Сергієм Вікторовичем по питанню співпраці з органами місцевого самоврядування.
Сергій Вікторович детально зупинився на питанні реформування системи Державної санітарно-епідеміологічної служби України та нагадав, що Держсанепідслужба України входить до системи органів виконавчої влади у галузі охорони здоров’я та утворюється для забезпечення реалізації державної політики у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення.
На головні управління Держсанепідслужби України та їх відокремлені структурні підрозділи покладено такі функції:
1. Здійснення держсанепіднагляду шляхом:
проведення перевірок щодо дотримання вимог санітарного законодавства суб’єктами господарювання;
вжиття адміністративно-запобіжних заходів;
проведення санітарно-епідеміологічних розслідувань спалахів інфекційних та неінфекційних (отруєнь) хвороб, а також радіаційних уражень людей.
2. Організація проведення соціально-гігієнічного моніторингу на регіональному рівні.
3. Організація виконання державних та регіональних програм моніторингу довкілля, профілактики інфекційних та неінфекційних (отруєнь) захворювань, біологічної безпеки тощо.
4. Узагальнення пропозицій щодо підготовки та змісту проектів законодавчих та нормативно-правових актів.
5. Надання адміністративних послуг (видача висновків держсанепідекспертизи, дозволів (санітарних паспортів) на роботу з небезпечними факторами фізичного, хімічного та біологічного походження).
6. Організація проведення заходів із санітарної охорони території України на регіональному рівні.
7. Управління Держсанепідслужбою на регіональному рівні.
8. Формування державного замовлення для Центрів гігієни та епідеміології (Положення про територіальні органи Держсанепідслужби України, затверджене наказом МОЗ України від 19.01.2012 р. № 34).
         Ковтанюк Анатолій Васильович в свою чергу розповів, що Державний архітектурно-будівельний контроль здійснюється за дотриманням вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, проектної документації, будівельних норм, державних стандартів і правил, технічних умов, інших нормативних документів під час виконання підготовчих і будівельних робіт, архітектурних, інженерно-технічних і конструктивних рішень, застосування будівельної продукції. Анатолій Васильович детально розповів про повноваження посадових осіб інспекцій та суб'єктів містобудування, щодо якого здійснюється державний архітектурно-будівельний контроль.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 735 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты