П`ятниця, 26.04.2024, 08:27
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Жовтень » 5 » Нарада з членами органів самоорганізації міста
07:41
Нарада з членами органів самоорганізації міста
12
Під головуванням міського голови Сергія Івановича Філіпенка, за участі секретаря міської ради Наталії Миколаївни Клименко відбулися наради з членами органів самоорганізації населення нашого міста – головами ОСББ та ЖБК, головами та секретарями будинкових комітентів, головами квартальних комітетів міста.

Першим заступником начальника Знам’янського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області Оленою Михайлівною Дяковою було висвітлено питання пенсійного забезпечення в частині: порядку призначення пенсій, що існує на даний час; змінах в порядку призначення пенсій; перерахунку пенсій, що очікується з 01.10.2017 року. 
12

Про зміни в порядку нарахування та призначення житлових субсидій, що відбулися,  інформувала заступник начальника управління соціального захисту населення Лілія Вікторівна Костюкевич. 

Про роботу та види послуг територіального центру (надання соціальних послуг) м. Знам’янка надала інформацію заступник директора центру Таран Юлія Володимирівна. 

Начальником відділу забезпечення діяльності міської ради Н.Брунцвік була надана присутнім інформація щодо впровадження процесів децентралізації влади та реалізації закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» на території України та області. 
12

Підготовка житлових будинків та вулиць міста до осінньо-зимового періоду 2017-2018 р.р. це тема на якій зупинилася заступник начальника УМА та ЖКГ М.Берлова, керівник КП «Знам’янський ККП» О.Чернявський.

Начальником Центру надання адміністративних послуг В.Михайловим надано інформацію щодо переліку документів, що мають подаватися для оформлення права власності для житлових будинків ОСББ.
12

На нарадах також були присутні та прийняли участь у обговоренні питань порядку денного: перший заступник міського голови В.Загородня, депутати міської ради В.Мацко, І.Зіньковська, К.Пастух, С.Каратєєв, Р.Кондратьєв, директор  Знам’янського ВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград» О.Рябов, представник Знам’янського УЕГГ та Центру надання адміністративних послуг, керівник КП «Знам’янський ККП» О.Чернявський, спеціалісти структурних підрозділів апарату управління міської ради та її виконавчого комітету, представники засобів масової інформації. 

Начальник відділу 
забезпечення діяльності
міської ради Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 814 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты