Четвер, 02.05.2024, 07:16
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Липень » 16 » Нарада з головами квартальних комітетів
16:57
Нарада з головами квартальних комітетів
                  
12 Міський голова І.Крижановський провів нараду з головами квартальних комітетів, на якій були розглянуті питання: про стан мереж зовнішнього освітлення; про основні напрямки роботи житлово-комунального господарства міста на 2013 - 2014 року; підсумки щорічного міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок", "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку" та діяльність територіального центру. 

Основним питанням порядку денного було обговорення реформування місцевого самоврядування «Територіальна громада міста - у рамках реформування місцевого самоврядування». На основних положеннях проекту Концепції реформування місцевого самоврядування зупинився В.Білоголовий, головний спеціаліст юридичного відділу міськвиконкому. Володимир Георгійович зазначив, що сьогодні Україна стоїть перед нагальною потребою здійснення широкомасштабної реформи місцевого самоврядування та унормування адміністративно-територіального устрою, на чому неодноразово наголошував Президент України В.Янукович.

                   
12  Безперечно, успішна реалізація реформи місцевого самоврядування сприятиме більш ефективній реалізації Україною політики європейської інтеграції, розвитку співробітництва з Європейськими інституціями, насамперед з Радою Європи та ЄС. Проект концепції реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні розроблено з урахуванням вимог Європейської хартії місцевого самоврядування, положень Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава» з метою якісного підвищення спроможності органів місцевого самоврядування здійснювати регулювання і управління суттєвою частиною суспільних справ, які належать до їхньої компетенції, в інтересах населення.  

Директор територіального центру Т. Костікова розповіла про діяльність територіального центру та послуги, які надає дана установа.зокрема :

  • послуги «соціального таксі»;
  • соціально-побутові послуги – забезпечення продуктами харчування, м'яким та твердим інвентарем, гарячим харчуванням, транспортними послугами, засобами малої механізації, здійснення соціально-побутового патронажу, виклик лікаря, придбання та доставка медикаментів, ремонт одягу та взуття, перукарські послуги тощо;
  • психологічні послуги - надання консультацій з питань психічного здоров'я та поліпшення відносин з оточуючим соціальним середовищем, психологічної корекції, методичних порад;
  • соціально-педагогічні послуги - виявлення та сприяння розвитку різнобічних інтересів і потреб громадян, яких обслуговує територіальний центр, організація їх дозвілля;
  • соціально-медичні послуги - консультації щодо запобігання виникненню та розвитку можливих органічних розладів, збереження, підтримка здоров'я, здійснення профілактичних, лікувально-оздоровчих заходів, працетерапія;

Стосовно питання зовнішнього освітлення в м.Знам’янка :
• На протязі трьох років відновлено зовнішнє освітлення на сорок одній вулиці,
• Виконано капітальний ремонт та проведено зовнішнє освітлення в мікрорайоні новобудов заводу Пуансон.
• В 2011 році відновлено освітлення по вулицям
• Ватутіна, Гоголя, Пушкіна, Перемоги, Робочі (вісім), кіровоградська, Комарова, Леніна, Московська, Р.Люксембург, Черняховського, Шмідта, Південна.
• В 2012 році відновлено освітлення Гладуна, Північна, 70років Жовтня, Урожайна Г.сталінграда, Харківська – згідно проекту загальна протяжність 6,5 км лінії, на загальну суму 285 тис.грн . Також відновлено освітлення Мусоргського, Партизанська частково, Чапаєва, Циолковського, Галочкіна, Горького, Осипенко, Чкалова, Енгельса.
• (Чапаєва, Циолковського, Галочкіна, Горького, Осипенко, Чкалова, Енгельса.- виконано за участі в спів фінансуванні мешканців вулиць тісні співпраці з головами квартальних комітетів)
• В 2013 році відновлено освітлення по вул..Ворошилова (всі роботи по монтажу виконані), Будьонного, Маяковського, пров.Гвардійський за підтримки депутата Іванова В.(частина вулиці де проведено реконструкцію мереж обленерго)
• Працівниками КП «Шляховик» в зв’язку з реконструкцією мереж обленерго виконано демонтаж мереж зовнішнього освітлення по вул.. Комарова, Примакова, 8Березня, Ул’янівська, Осадчого, провулки 1 та 2 Парковий загальна протяжність 4,6 км.

Планується в 2013: відновити освітлення Чайковсього, Червоноармійська., по можливості розпочати роботи по відновленню освітлення на південній частині міста після реконструкції. Також завершити виконання робіт по вул..Калініна, Дружби. На умовах спів фінансування виконати роботи по Тополиній, Селянській ( вже проплачені кошти мешканцями вулиць) завершити роботи по вул.,Крупській теж проплачені кошти мешканців. ( Підключення до мереж Крупська Тополина можливе при включенні ТП 10506)

Виконані роботи по засипці ям вул..Партизанська, Дмитрівська. Осипенка. Черняховського, Комарова, вирівнювання бугрів. Назарова неодноразова проведено розчистка мулу з дорожнього покриття, вирівнювання профілю основ.

Прогрейдеровано дорогу по маршруту руху автобусу Селянська.

Взагалі по місту частково відремонтовано ( ямковий ремонт дорожнього покриття) Петровського, Г.Сталінграду, Жовтневої, частини вул..Гагарина.

Виконуються роботи по ремонту тротуару по вул..Фрунзе біля будинків 85,87.(орієнтовна вартість робіт 18 тис.грн)

Виготовлена проектно-кошторисна документація на ремонт проїзної частини з вулГлібко до будинків Глібко32, Глібко 28, та тротуарів дворових, орієнтовна вартість робіт 644,6 тис.грн роботи будуть розпочаті найближчим часом,

Також виготовлена ПКД на заїзди в двори до будинку фрунзе 122 з вул..Фрунзе –вартість 47,2 тис.грн., до будинків Калініна 109 та Калініна 111 – вартість 184,6 тис.грн

Виконуються роботи по капітальному ремонту вул..Коцюбинського від Партизанської до Скирди (субвенція)
За рахунок коштів субвенції планується виконати ремонт Жовтнева Привокзальна Фрунзе -336,873 тис.грн, також ремонт вул..Дмитрівської поточний від Жовтневої до Партизанської -96,4 тис.грн, та вул..Енергетиків від Калініна до Фрунзе -59,5 тис.грн.

Заплановано виконати поточний ремонт тротуару по вул..Гагарина до ЦРЛ .

В плани н а 2014 рік планується включити в перелік по капітальному ремонту доріг наступні об’єкти .(додається)

Керуюча справами міськвиконкому Н.Тесленко проінформувала про стан підготовки до відзначення 1025-річчя Хрещення Київської Русі у Знам’янці. Запросила усіх присутніх взяти участь у відзначенні цієї історичної події за участю релігійних організацій різних конфесій 28 липня поточного року у міському парку відпочинку.
Голови квартальних комітетів висловили ряд критичних зауважень, які будуть узагальнені організаційним відділом міськвиконкому та перебуватимуть на контролі.
 
Про стан мереж зовнішнього освітлення та основні напрямки роботи житлово-комунального господарства міста на 2013 - 2014 року доповіли заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів А.Заруцький та начальник управління містобудування та архітектури житлово-комунального господарства Л.Лаптєва .
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 910 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты