Середа, 03.07.2024, 10:27
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 36
Гостей: 36
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Вересень » 30 » Нарада з головами квартальних комітетів міста
08:02
Нарада з головами квартальних комітетів міста
12
Відбулася  нарада міського голови Сергія Івановича Філіпенка та секретаря міської ради Наталії Миколаївни Клименко з головами квартальних комітетів нашого міста.

Начальником відділу забезпечення діяльності міської ради Н.Брунцвік було оголошено результати міського огляду - конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок", "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку" в номінації «Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору». 

Міський голова та секретар міської ради вручили подяки власникам житлових будинків, головам квартальним комітетів, які їх представляли, та відзначили значний внесок їх постійної праці біля своєї оселі в благоустрій міста, що є прикладом для всіх мешканців міста Знам’янка. 

Кращими житловими будинками та присадибними ділянками приватного сектору визначено: 

вул. Партизанська,19; вул. Кульчицького,71; вул. Скирди,25/1; вул. 4 Робоча,11; вул. Дачна,81; вул. Соломії Крушельницької,38; вул. Олександрійська,116; вул. Переможців,86; вул. Чайковського ,63; вул. Єсеніна,8; вул. Козацька, 4; вул.  Ярослава Мудрого,41а; вул. Дмитрівська,72; вул. Свободи,1; вул. Глібка,48; вул. Дружби,84/14.

До присутніх звернулася голова міської організації ветеранів України Ганна Олексіївна Бабійчук та запросила взяти участь у міських заходах з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку, які відбудуться 01 жовтня 2016 року у міському парку відпочинку.

Також, Наталія Василівна Брунцвік надала присутнім інформацію про результати звітно-виборчих зборів громадян, що тривали, відповідно до рішення виконавчого комітету, протягом травня-серпня 2016 року. 

Головним спеціалістом з правових питань відділу забезпечення діяльності міської ради Є.Скляровським було проінформовано присутніх щодо впровадження процесів децентралізації влади та реалізації закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» в частині основних понять та визначень, стадії затвердження перспективного плану на рівні області, переваг створення об’єднаної територіальної громади та основних вимог до центру об’єднаної територіальної громади, а також її фінансування. 

Секретар Робочої групи щодо з підготовки матеріалів  для проекту перспективного плану створення Знам’янської міської об’єднаної територіальної громади Н.Брунцвік роз’яснила присутнім стан впровадження процесів децентралізації влади та реалізації закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» на території міста.

В.о.начальника УМА та ЖКГ Знам’янської міської ради М.Берлова довела до відома присутніх інформацію про стан розгляду критичних зауважень, що були висловлені під час проведення звітно-виборчих зборів громадян. Відзначила, що зауваження та пропозиції, що не виконані будуть взяті до уваги під час формування плану робіт на 2017 рік.

Міським головою С.Філіпенком було запропоновано сформувати роботу в режимі «запитання-відповідь». Голови квартальних комітетів міста отримали відповіді та роз’яснення, а проблемні питання, що потребують розгляду та вирішення будуть узагальнені та передані відповідальним виконавцям.

Головний інженер КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг» О.Чернявський, під час обговорення питання підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 р.р., відзначив, що до настання складних погодних умов, мешканцям приватного сектору потрібну звернути увагу та вжити заходів щодо обрізки гілок дерев, що мають розгалужену крону та заважають проїзду техніки. За словами начальника Знам’янського РЕМ ПАТ «Кіровоградобленерго» О.Ковбасюка дана проблема турбує й енергетиків, тому що високорослі дерева не повинні бути під лініями електропередач. За словами головного інженера КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг» О.Чернявського на сьогодні триває підготовка техніки до роботи в осінньо-зимовий період, здійснюється заготівля протиожеледної суміші. Роз’ясним Олег Миколайович і порядок розчищення вулиць від снігу під час снігопадів ( в залежності від першочерговості: дорожи державного значення, дороги по яким рухається громадський транспорт, вулиці та провулки). Звернувся до присутніх з розумінням ставитися до роботи працівників підприємства та своєчасно інформувати про проблемні питання, що виникають. 

Заступник начальника управління Пенсійного фонду у м. Знам’янці та Знам’янському районі привітала присутніх людей з Днем людей поважного віку, побажала щасливого, яскравого та активного життя. Надала інформацію щодо роботи з рівномірного розподілу пенсійних виплат, що проводиться управлінням. Повідомила про вимоги законодавства в частині встановлення розміру пенсій в залежності від стажу роботи та року виходу на пенсію.

Підводячи підсумки наради, міський голова Філіпенко Сергій Іванович відзначив, що всі зауваження, висловлені під час проведення наради в більшості є поточними роботами, невеликими проектами, а їх виконання буде доручено відповідальним виконавцям.  Капітальні витрати будуть враховані під час формування бюджетних запитів на 2017 рік. Подякував Сергій Іванович головам квартальних комітетів й за їх нелегку та щоденну працю та побажав подальшої тісної співпраці виконавчого комітету, депутатського корпусу та органів самоорганізації населення міста.

На нараді також були присутні та прийняли участь у обговоренні питань порядку денного: голови квартальних комітетів міста, депутати міської ради В.Мацко, І.Микуляк, інженер ВТС Знам’янського ВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград» О. Шишацький, помічник- консультант депутата міської ради Я.Корчинський, провідний інспектор Знам’янського МРВ Управління ДСНС України у Кіровоградській області С.Громко, представник Знам’янського відділу поліції Р.Шпаченко керівник КП «Знам’янський ККП» М.Коротченко, представники засобів масової інформації. 


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 842 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты