Четвер, 25.04.2024, 18:15
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Грудень » 1 » Нарада з головами ОСББ та ЖБК міста – актуально про головне
08:23
Нарада з головами ОСББ та ЖБК міста – актуально про головне
12
Під головуванням міського голови Сергія Івановича Філіпенка, за участі секретаря міської ради Наталії Миколаївни Клименко відбулася нарада з членами органів самоорганізації населення - головами ОСББ та ЖБК нашого міста.

Першим заступником начальника Знам’янського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області Оленою Михайлівною Дяковою було висвітлено питання змін чинного законодавства з питань пенсійного забезпечення у 2016-2017 роках в частині зміни прожиткового мінімуму, перерахунку пенсій тощо.

Щодо нарахування та призначення пільг і субсидій проінформували голів ОСББ та ЖБК начальник управління соціального захисту населення Алла Миколаївна Волошина, відповідальні працівники управління та територіального центру. Звернули увагу присутніх на порядок та терміни подання документів для призначення пільг та субсидій, оформлення довідок про склад сім’ї, оновлення списків громадян, що обслуговуються територіальним центром, отримання фактичних розрахунків на компенсацію пільг та субсидій з державного бюджету тощо.

Начальником відділу забезпечення діяльності міської ради Н.Брунцвік була надана присутнім інформація щодо впровадження процесів децентралізації влади та реалізації закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» на території міста та області. Відзначено, що 18 листопада 2016 року Кіровоградською обласною радою прийнято рішення №167 «Про схвалення пропозиції щодо внесення змін до Перспективного плану формування територій громад Кіровоградської області», а також повідомлено про створення в міській бібліотеці №3, що розташована в Міському палаці культури, за адресою: м.Знам’янка, вул. Михайла Грушевського,30, постійнодіючої виставки науково-публіцистичної літератури. Звернула увагу присутніх на можливість отримання новин з питань децентралізації влади за допомогою сайту міської ради, де в розділі «Новини» та банеру «Децентралізація» можна отримати інформацію щодо перебігу процесів в Україні, області, місті.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Сергій Анатолійович Гребенюк проінформував голів ОСББ та ЖБК про стан розгляду критичних зауважень, висловлених під час проведення попередньої наради. Повідомив про використання коштів на підтримку ОСББ протягом 2016 року, як з державного так і з місцевого бюджетів.

Протягом наради виступаючі відповіли на запитання присутніх, що стосувалися: тарифів на житлово-комунальні послуги; виготовлення технічної документації на житлові будинки; переліку проблемних питань в житлових будинках, де створено та діють ОСББ, та їх вирішення; передачі житлових будинків з балансу КП «Знам’янський ККП» на баланс ОСББ тощо.
12

Міський голова подякував присутнім головам ОСББ та ЖБК за співпрацю, наголосив на необхідності спільних виважених дій та рішень. Відзначив, що пріоритетними напрямками своєї роботи завжди бачив потреби людини. А роботи, що тривають по місту і виконуються за кошти міського та державного бюджету – показник постійної співпраці з Народним депутатом України О.Довгим, депутатським корпусом Знам’янської міської ради сьомого скликання, мешканцями міста. «Першим і головним завданням для себе визначив на меті покращення умов життя знам’янчан. Адже дуже важливо, щоб людина почувалася комфортною, і там де живе, і там, де відпочиває, і там де працює. Саме тому – велика подяка тим головам ОСББ та ЖБК міста, що підтримують спільні цілі та допомагають виконувати завдання на умовах спів фінансування», відзначив Сергій Іванович наприкінці наради.

В різному присутнім була надана інформація щодо необхідності приведення у відповідність установчих документів ОСББ та ЖБК відповідно до вимог Постанови КМУ від 13.07.2016р. №440 «Про затвердження Порядку ведення Реєстру неприбуткових установ та організацій, включення неприбуткових підприємств, установ та організацій до Реєстру та виключення з Реєстру», згідно якої неприбуткові організації до кінця року зобов’язані привести свої установчі документи у відповідність до норм Податкового кодексу та подати документи для включення до Нового Реєстру неприбуткових організацій.

Звернуто увагу, що неприбуткові організації, які до 01.01.2017р. не приведуть свої установчі документи у відповідність до вимог, встановлених п.133.4 ст.133 Податкового кодексу, та не нададуть копії таких документів контролюючому органу - Знам’янському відділенню Олександрійської ОДПІ (каб.7), після 01.01.2017р. будуть виключені контролюючим органом з Реєстру неприбуткових установ. Також було повідомлено про організацію міського огляду-конкурсу на звання «Краща вулиця», «Кращий багатоповерховий будинок», «Краще об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», «кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору», проведення якого протягом 2016-2017 р.р. буде відбуватися на підставі рішення виконавчого комітету Знам’янської міської ради від 23.11.2016 року №327.

Секретар міської ради Н.Клименко подякувала присутнім за роботу та запросила взяти участь у міських заходах з нагоди Дня місцевого самоврядування, які відбудуться 07 грудня 2016 року у міському Палаці культури та з нагоди Дня визволення міста від фашистських загарбників, що відбудуться 9 грудня 2016 року.
На нараді також були присутні та прийняли участь у обговоренні питань порядку денного: голови ОСББ та ЖБК міста, депутати міської ради В.Мацко, А.Тесленко, Ю.Сопільняк, С.Каратєєв, А.І.Мороз, Ю.Майборода, О.Тітарєв, І.Грінченко, Н.Тишкевич, голова будинкового комітету №8 Іванова Н.В., директор Знам’янського ВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград» О.Рябов, керівник та головний інженер КП «Знам’янський ККП» М.Коротченко та О.Чернявський, в.о. начальника УМА та ЖКГ М.Берлова, представники засобів масової інформації.



Начальник відділу забезпечення діяльності
міської ради Н.Брунцвік

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 920 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.6/5

Кировоград: новости и сайты