П`ятниця, 03.05.2024, 01:59
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Жовтень » 12 » Нарада з головами та секретарями будинкових комітетів
11:14
Нарада з головами та секретарями будинкових комітетів
 
12 Керуюча справами міськвиконкому Н.Тесленко провела нараду з головами та секретарями будинкових комітетів, на якій були розглянуті наступні питання:
- про обговорення Закону України "Про заходи щодо законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи"
- про порядок призначення субсидій
- про співпрацю будинкових комітетів зі службами виконавчого комітету по своєчасному виявленню дітей (сімей), які потребують соціального захисту
- про організаційні заходи по проведенню сходів громадян
- про надання інформації по пункту 8.1.3 "Правил благоустрою" щодо встановлення номерних знаків на фасаді будинків
- про стан виконання робіт з капітального ремонту житлового фонду протягом січня-вересня 2011р. Стан фінансування виконаних робіт. Стан підготовки житлового фонду міста до зимового періоду.
По першому питанню інформацію надала А.Кебелеш, головний спеціаліст з призначенн6я пенсій Пенсійного фонду України в м. Знам’янка. Вона дала пояснення та коментарі по окремих змінах до Закону України щодо реформування пенсійної системи, який вступив в дію з 1 жовтня 2011 року. Зауважила, що зміни на цьому не закінчуються, в подальшому будуть доопрацювання.
 
12 Директор центру по наданню адресних соціальних допомог Л.Костюкевич довела до відома учасників наради про деякі зміни щодо процесу оформлення субсидій. Зокрема, зауважила, що надіслані поштою документи не приймаються, а лише особисто. Позитивний момент – непрацюючі громадяни можуть отримувати субсидію, якщо разом з ними проживають дієздатні особи, при умові, що вони прописані, але фактично не проживають.
Керуюча справами міськвиконкому Н.Тесленко проінформувала присутніх про те, що за останній рік по місту було вилучено 15 дітей із соціально неблагополучних сімей та звернулася до голів будинкових комітетів з проханням надавати інформацію про неблагополучні сім’ї, в яких виховуються неповнолітні діти.
Також керуюча справами довела до відома учасників зібрання про заплановане проведення сходів громадян по мікрорайонах міста, запросила всіх присутніх взяти участь та залучити до цього заходу жителів своїх кварталів.
Комунальні питання, як завжди, викликали велику увагу і зацікавленість. Н.Брунцвік, начальник УМА та ЖКГ, В.Рябовол, начальник КП «ЖЕК №1», А.Заруцький, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів, проінформували присутніх про стан виконання робіт з капітального ремонту житлового фонду протягом січня-вересня 2011р., стан фінансування виконаних робіт та стан підготовки житлового фонду міста до зимового періоду.
Начальник спецінспекції В.Лобов прозвітував про виконання робіт щодо встановлення номерних знаків на будинки в рамках підготовки до Всеукраїнського перепису населення.
У ході наради комунальники відповіли на численні запитання присутніх.
Організаційні заходи по підготовці та проведенню наради виконані організаційним відділом міськвиконкому.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 701 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты