П`ятниця, 29.03.2024, 10:22
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Вересень » 28 » Нарада з головами та секретарями будинкових комітетів міста
13:18
Нарада з головами та секретарями будинкових комітетів міста
12
Відбулася  нарада міського голови Сергія Івановича Філіпенка та секретаря міської ради Наталії Миколаївни з головами та секретарями будинкових комітетів нашого міста.

На початку наради до присутніх звернулася голова міської організації ветеранів України Ганна Олексіївна Бабійчук та запросила взяти участь у міських заходах з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку, які відбудуться 01 жовтня 2016 року у міському парку відпочинку.

Міський голова та секретар міської ради привітали з 60-річчям секретаря будинкового комітету №7 Котову Віру Іванівну, яке вона відзначила напередодні, побажали успіхів та витримки, здоров’я та подальшої плідної праці на благо мешканців.

Начальником відділу забезпечення діяльності міської ради Н.Брунцвік була надана присутнім інформація про результати звітно-виборчих зборів громадян, що тривали, відповідно до рішення виконавчого комітету, протягом травня-серпня 2016 року, а також проінформовано присутніх щодо впровадження процесів децентралізації влади та реалізації закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» в частині основних понять та визначень, стадії затвердження перспективного плану на рівні області, переваг створення об’єднаної територіальної громади та основних вимог до центру об’єднаної територіальної громади, а також її фінансування.
В.о.начальника УМА та ЖКГ Знам’янської міської ради М.Берлова довела до відома присутніх інформацію про стан розгляду критичних зауважень, що були висловлені під час проведення звітно-виборчих зборів громадян. Відзначила, що зауваження та пропозиції, що не виконані будуть взяті до уваги під час формування плану робіт на 2017 рік.
12

Головний інженер КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг» О.Чернявський, під час обговорення питання підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 р.р., відзначив, що підготовка житлового фонду до зими триває постійно – з весни і до пізньої осені, виконуються роботи по склінню вікон, закриття слухових вікон, поточні та часткові капітальні ремонти об’єктів комунального житлового фонду. 

До присутніх звернулася представник Знам’янського УЕГГ щодо сприяння працівникам підприємства під час проведення планових перевірок газового обладнання, своєчасного фарбування газопроводів, забезпечення вільного доступу до запірної арматури мереж газопостачання тощо.

Начальник Знам’янського РЕМ ПАТ «Кіровоградобленерго» О.Ковбасюк нагадав присутнім про необхідність своєчасного розчищення крон зелених насаджень та обрізці гілок дерев, що ростуть під лініями електропередач.

Провідний інспектор Знам’янського МРВ Управління ДСНС України у Кіровоградській області С.Громко роз’яснив присутнім необхідність дотримання правил пожежної безпеки, особливо під час осінньо-зимового періоду, а також звернув увагу на своєчасне проведення робіт з очищення та закриття підвальних приміщень. Наголосив на необхідності перевірки стану електричних мереж в квартирах та застеріг від можливого перевантаження.

 Представник Знам’янського відділу поліції Р.Шпаченко звернувся з питанням необхідності освітлення вулиці Героїв Крут з метою попередження правопорушень, особливо враховуючи той факт, що в зимовий період світловий день короткий, а по цій дорозі діти йдуть до школи.

Протягом наради виступаючі відповіли на питання присутніх.

На нараді також були присутні та прийняли участь у обговоренні питань порядку денного: голови та секретарі будинкових комітетів міста, депутати міської ради В.Мацко, К.Пастух, І.Микуляк, Н.Данасієнко, О.Тітарєв, С.Бойко, інженер ВТС Знам’янського ВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград» О. Шишацький, керівник КП «Знам’янський ККП» М.Коротченко, представники засобів масової інформації. 

За результатами наради прийняті рішення та буде надано доручення відповідним структурним підрозділам апарату управління Знам’янської міської ради


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 775 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.0/4

Кировоград: новости и сайты