Субота, 20.04.2024, 06:43
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Грудень » 2 » Нарада з головами та секретарями будинкових комітетів міста
10:50
Нарада з головами та секретарями будинкових комітетів міста
12
Під головуванням міського голови Сергія Івановича Філіпенка, за участі секретаря міської ради Наталії Миколаївни Клименко відбулася нарада з членами органів самоорганізації населення – головами та секретарями будинкових комітетів нашого міста.

Першим заступником начальника Знам’янського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області Оленою Михайлівною Дяковою було висвітлено питання змін чинного законодавства з питань пенсійного забезпечення у 2016-2017 роках в частині зміни прожиткового мінімуму, перерахунку та призначення пенсій, виплати пенсій працюючим пенсіонерам, а також роботи, що проводиться фондом з метою переходу виплат пенсій через банківські установи тощо.

Начальник управління соціального захисту населення Алла Миколаївна Волошина зупинилася на питаннях роботи, що проводиться по нарахуванню та призначенню субсидій, звернула увагу присутніх на необхідність правильного заповнення довідок про склад сім’ї для громадян, що оформляють документи для призначення субсидій, надала зразки довідок головам та секретарям будинкових комітетів та роз’яснила порядок їх заповнення відповідно до діючих нормативно-правових актів.

Начальником відділу забезпечення діяльності міської ради Н.Брунцвік була надана присутнім інформація щодо впровадження процесів децентралізації влади та реалізації закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» на території міста та області. Відзначено, що 18 листопада 2016 року Кіровоградською обласною радою прийнято рішення №167 «Про схвалення пропозиції щодо внесення змін до Перспективного плану формування територій громад Кіровоградської області», а також повідомлено про створення в міській бібліотеці №3, що розташована в Міському палаці культури, за адресою: м.Знам’янка, вул. Михайла Грушевського,30, постійнодіючої виставки науково-публіцистичної літератури. Звернула увагу присутніх на можливість отримання новин з питань децентралізації влади за допомогою сайту міської ради, де в розділі «Новини» та банеру «Децентралізація» можна отримати інформацію щодо перебігу процесів в Україні, області, місті. Також Наталія Василівна повідомила про організацію міського огляду-конкурсу на звання «Краща вулиця», «Кращий багатоповерховий будинок», «Краще об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», «Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору», проведення якого протягом 2016-2017 р.р. буде відбуватися на підставі рішення виконавчого комітету Знам’янської міської ради від 23.11.2016 року №327. Відзначила зміни, що відбулися, а саме: термін подачі документів – до 15 березня 2016 року, участь не можуть приймати будинки, що протягом двох попередніх років займали перші місця в конкурсі. Запросила звертатися за консультаціями з даного питання до каб. №19 міськвиконкому.
12

В.о. начальника управляння містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства М.Берлова проінформувала присутніх про стан розгляду критичних зауважень, висловлених під час проведення попередньої наради.

Протягом наради виступаючі та присутні відповіли на запитання голів та секретарів будинкових комітетів міста, що стосувалися проблемних питань в житлових будинках комунальної форми власності та прилеглих до них територій.
«Велика подяка тим головам та секретарям будинкових комітетів міста, що сприяють виконанню ремонтних робіт на умовах спів фінансування з КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг» - відзначив Сергій Іванович наприкінці наради. Міський голова подякував присутнім головам та секретарям будинкових комітетів міста за співпрацю. Відзначив, що пріоритетними напрямками своєї роботи завжди бачив потреби людини. А роботи, що тривають по місту і виконуються за кошти міського та державного бюджету – показник постійної співпраці з Народним депутатом України О.Довгим, депутатським корпусом Знам’янської міської ради сьомого скликання, виконавчим комітетом Знам’янської міської ради, членами органів самоорганізації населення. За результатами аналізу стану виконання робіт у 2016 році, буде сформовано перелік першочергових та пріоритетних завдань на 2017 рік.

Секретар міської ради Н.Клименко подякувала присутнім за роботу та запросила взяти участь у міських заходах з нагоди Дня місцевого самоврядування, які відбудуться 07 грудня 2016 року у міському Палаці культури та з нагоди Дня визволення міста від фашистських загарбників, що відбудуться 9 грудня 2016 року.

На нараді також були присутні та прийняли участь у обговоренні питань порядку денного: депутати міської ради В.Мацко, А.Тесленко, О.Озеряний, С.Каратєєв, О.Тітарєв, член виконавчого комітету А.Черевко, директор Знам’янського ВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград» О.Рябов, керівник та головний інженер КП «Знам’янський ККП» М.Коротченко та О.Чернявський, представники засобів масової інформації.



Начальник відділу забезпечення
діяльності міської ради Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 857 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/8

Кировоград: новости и сайты