Понеділок, 20.05.2024, 05:09
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Липень » 19 » Нарада з головними бухгалтерами бюджетних установ міста, працівниками фінансового управління
16:44
Нарада з головними бухгалтерами бюджетних установ міста, працівниками фінансового управління
  
12         Начальник фінансового управління Тетяна Анатоліївна Іваськів провела нараду з головними бухгалтерами бюджетних установ міста, працівниками фінансового управління, під час якої розповіла про Фінансові реформи в Україні.  В Україні постійно проходить реформування фінансової системи, в тому числі відповідно до Програми економічних реформ на 2010-2014рр. «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», яка затверджена Указом Президента України В.Януковича від 12.03.2012 №187. Ключовим напрямком є реформування бюджетної системи, а саме: удосконалення доходів і видатків бюджету, оптимізація їх структур, перехід на нові методи і форми мобілізації доходів та фінансування видатків. Продовжується впровадження програмно-цільового методу на місцевому рівні.      
Тетяна Анатоліївна спільно із заступником  начальника управління – начальником відділу зведеного бюджету та міжбюджетних відносин Оленою Миколаївною Лепетко розповіли про зміни до порядку проведення індексації грошових доходів населення відповідно до Постанови КМУ №526 від 13.06.12р., про зменшення кредиторської заборгованості бюджетних установ, що фінансуються з місцевих бюджетів, про стратегію управління державним боргом на 2012-2014 роки. На нараді також розглянуті внесені зміни до Порядку реєстрації та бюджетних зобов’язань відповідно до наказу МФУ №668 від 01.06.2012 року та програмно-цільовий метод.    
 Дано доручення головним розпорядникам: на постійному контролі тримати виникнення кредиторської заборгованості,  не допускати простроченої та приймати заходи для економного та раціонального витрачання бюджетних коштів; у зв’язку зі змінами в нарахуванні індексації контролювати правильність нарахування та не допускати  надмірних виплат.                      
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 933 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты