Четвер, 28.03.2024, 12:30
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Грудень » 2 » Нарада з керівниками комунальних підприємств, начальниками установ та організацій міста
15:01
Нарада з керівниками комунальних підприємств, начальниками установ та організацій міста
12Міський голова Ігор Борисович Крижановський провів загальну нараду з керівниками комунальних підприємств, начальниками установ та організацій міста, начальниками управлінь та відділів міськвиконкому. Міський голова визначив пріоритетним у роботі для керівників структурних підрозділів міськвиконкому шанобливе ставлення та забезпечення якісного вирішення питань, які порушують громадяни у зверненнях до виконавчої влади. 

Керівники комунальних підприємств доповіли про стан виконання доручень міського голови, даних на минулій планірній нараді. Начальник фінансового управління міськвиконкому Іваськів Т.А. прозвітувала про стан виконання міського бюджету. Виконання бюджету за 11 місяців по оперативним даним склало близько 88%, недоотримання коштів міським бюджетом 7,5 млн. грн. з них компенсовано середньострокову позичку 4,3 млн. грн. Заробітна плата працівників бюджетних установ міста за листопад виплачена в повному обсязі, профінансовані енергоносії та харчування але лишились неоплаченими в зв’язку з відсутністю лімітів в держказначействі. Також за відсутністю лімітів склалась кредиторська заборгованість за загальним фондом близько 400 тис. грн., за спеціальним фондом 1,5 млн. грн. Доручено керівникам бюджетних установ в режимі жорсткої економії коштів своєчасно зареєструвати фінансові видатки по захищеними статтями в зв’язку з закінченням бюджетного року та готувати бюджетні запити на 2014 рік.

Перед керівниками комунальних підприємств міста міським головою в грудні місяці поставлено завдання щодо: контролю за повним погашенням заборгованості заробітної плати КП «Шляховик»; приведення до належного стану дорожнього покриття вул. Партизанської та Павлова; забезпечити підключення котельні Центру дитячої та юнацької творчості; ввести в дію каналізаційний колектор житлового масиву Жовтнева – Свердлова та насосну станцію підвищеного тиску системи автоматичного управління; завершити роботи по ремонту віконних блоків в приміщенні бібліотеки по вул. Маяковського,40; завершити роботи по ремонту приміщення бібліотеки по вул. Р.Люксембург; контролювати прибирання прибудинкових територій, сміттєвих майданчиків, вивіз ТПВ на сміттєзвалища; проводити постійну юридичну роботу з боржниками; виконувати роботи по поточному ремонту внутрішньобудинкових мереж водопостачання, електропостачання, водовідведення згідно заяв; продовжити роботи з укладання договорів на вивезення ТПВ в приватному секторі; проводити поточний ремонт вуличного освітлення згідно заяв мешканців міста; провести рейди по перевірці наявності інвентарю та протиожеледньої суміші у суб’єктів господарювання різних форм власності.

Доручено всім структурним підрозділам та відділам міськвиконкому забезпечити належне проведення свята присвяченого 70-ї річниці визволення Знам’янки від фашистських загарбників.

На виконання поставлених завдань дані окремі доручення керівникам структурних підрозділів міськвиконкому, установ та підприємств.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 733 | Додав: Zagor | Рейтинг: 4.0/1

Кировоград: новости и сайты