П`ятниця, 03.05.2024, 04:08
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Квітень » 15 » Нарада з керівниками та бухгалтерами бюджетних установ
08:08
Нарада з керівниками та бухгалтерами бюджетних установ
 
12      З метою реалізації Концепції застосування програмно-цільового методу у бюджетному процесі, яка визначає мету та основні принципи застосування програмно-цільового методу у бюджетному процесі схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14.09.2002 № 538-р та проведеного тренінгу фахівцями інституту бюджету та соціально-економічних досліджень в м.Кіровограді 10.04.2013р., начальником міського фінансового управління Т.Іваськів проведена нарада з головними розпорядниками бюджетних коштів в залі засідань виконавчого комітету 12.04.2013р. із запровадження програмно-цільового методу складання та виконання місцевих бюджетів, де розглядалися наступні питання: узагальнена інформація щодо планування місцевих бюджетів на основі програмно-цільового методу; загальні рекомендації до заповнення форм бюджетного запиту; заповнення форм паспорту бюджетної програми; заповнення форм звіту про виконання паспорту бюджетної програми; розгляд деяких питань про стан фінансово-бюджетної дисципліни в області у 2012 році відповідно до розпорядження голови Кіровоградської ОДА №65-р від 08.02.2013р.

За підсумком проведеної наради-семінару було вирішено:
1. Бюджетні запити до проекту бюджету на 2014 рік розпорядникам бюджетних коштів складати відповідно до наданої Інструкції у встановлені терміни в межах доведеного обсягу видатків.
2. Головні розпорядники розробляють проекти паспортів бюджетних програм і подають їх на затвердження міськфінупарвлінню протягом 30 днів після набрання чинності рішенням про міський бюджет. Протягом тижня головні розпорядники подають на затвердження до фіноргану проекти паспортів бюджетних програм у разі виникнення нових бюджетних програм (підпрограм) разом з проектами наказів про їх затвердження у паперовому та електронному вигляді.
3. Головні розпорядники коштів міського бюджету є відповідальними за розробку і надання для затвердження в міськфінуправління паспортів бюджетних програм згідно з Правилами, затвердженими наказом МФУ №679, а також подають до міськфінуправління у паперовому та електронному вигляді звіти про виконання паспортів бюджетних програм за підсумками півріччя - до 25 липня; річні звіти про виконання паспортів бюджетних програм - у терміни, визначені для подання зведеної річної фінансової та бюджетної звітності.
4. У графі «Джерело інформації» в паспорті бюджетної програми (розділ 10) зазначаються найменування статистичних збірників, форм звітності та обліку, що ведуться головним розпорядником, інших видів джерел інформації, які підтверджують достовірність наведених результативних показників бюджетних програм.
5. Головним розпорядникам рекомендуємо переглянути та в разі необхідності внести зміни в договори оренди в частині передбачення нарахування штрафних санкцій та пені за неповну або не своєчасну плату за користуванням державним, колективним майном та за користування природними і матеріальними ресурсами; забезпечити закупівлю товарів, робіт і послуг виключно відповідно до вимог чинного законодавства.
6. Управлінню МА та ЖКГ звернути особливу увагу на стан виконавської дисципліни в частині дотримання вимог бюджетного законодавства при здійсненні планування та виконання видатків міського бюджету, посилення контролю за своєчасним та цільовим використанням бюджетних коштів, усуненню недоліків планування видатків за програмно-цільовим методом та якістю надання звітної інформації.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 768 | Додав: Zagor | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты