П`ятниця, 19.04.2024, 20:52
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Січень » 24 » Нарада з питання розпочатих в країні соціально-економічних реформ
16:03
Нарада з питання розпочатих в країні соціально-економічних реформ
 
12 Керуюча справами міськвиконкому Н.Тесленко провела нараду з відповідальними за здійснення координації щодо проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення міста з розпочатих в країні соціально-економічних реформ, начальників управлінь та відділів міськвиконкому, спікерів, які беруть участь в інформаційно-роз’яснювальній роботі серед населення міста щодо суті та пріоритетів розпочатих в країні соціально-економічних реформ. Наталія Олександрівна акцентувала увагу присутніх на виконання доручення Глави Адміністрації Президента України від 7 листопада 2011 року №02-01/2756, протокольного рішення Кабінету Міністрів України від 2 листопада 2011 року (протокол №80), розпорядження голови Кіровоградської обласної державної адміністрації С.Ларіна від 19 грудня 2011 року №1106-р «Про інформаційно-роз’яснювальну роботу, спрямовану на популяризацію та роз’яснення суті та пріоритетів соціально-економічних реформ у державі».    
12 Повідомила, що міськвиконкомом заплановано проведення сходів громадян, зустрічей з населенням, нарад голів квартальних та будинкових комітетів, де спікери проводитимуть інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо суті та пріоритетів розпочатих в країні соціально-економічних реформ. Передбачається проведення відповідної роботи у трудових колективах підприємств, установ, організацій міста через систему правової освіти. Звернуто увагу на проведенні цієї роботи через міську газету «Знам’янські вісті».
Дано доручення усім причетним за виконання вищезазначеного розпорядження після проведеного заходу надавати інформацію для узагальнення до відділу внутрішньої політики.


Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 664 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты