Середа, 01.05.2024, 18:39
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Червень » 20 » Нарада з питання забезпечення виконання завдань щодо зменшення тиску правоохоронних і контролюючих органів на бізнес
11:44
Нарада з питання забезпечення виконання завдань щодо зменшення тиску правоохоронних і контролюючих органів на бізнес
 
12        Під головуванням першого заступника міського голови Джулая В.О. відбулася нарада з питання забезпечення виконання завдань щодо зменшення тиску правоохоронних і контролюючих органів на бізнес, визначених Президентом України В.Ф.Януковичем за результатами засідання Ради регіонів 24 травня 2012 року. У роботі наради взяли участь керівники правоохоронних і контролюючих органів міста, депутати міської ради, керівники підприємств облікового кола, приватні підприємці міста, голова міської Спілки підприємців, депутат Кіровоградської обласної ради С.Кліпацький.
В.Джулай ознайомив присутніх із дорученнями Президента України В. Януковича, голови Кіровоградської державної адміністрації С.Ларіна з даного питання. Володимир Олександрович наголосив про необхідність часу переходити до партнерських стосунків з бізнесом шляхом сприяння і створення сприятливих умов для розвитку бізнесу, але в межах чинного законодавства і повного порозуміння з усіх сторін. Зі сторони міськвиконкому такі кроки вже зроблені, оскільки працює державний адміністратор, який приймає і обробляє подані заявниками документи. Терміни розгляду цих документів не порушуються і відповідають вимогам сучасності і законодавства України. Перший заступник міського голови запропонував керівникам правоохоронних та контролюючих органів міста через міські засоби масової інформації, офіційний веб-сайт міської ради довести до відома знам’янчан графік роботи всіх органів, що приймають заяви на розгляд та інформацію про зв`язок з ними.
 
12          Голова міської Спілки підприємців міста Кліпацький С.В. розповів про роботу координаційної наради з питання забезпечення виконання завдань щодо зменшення тиску правоохоронних і контролюючих органів на бізнес, що проводив голова Кіровоградської обласної державної адміністрації С.М.Ларін, зупинився на перспективах розвитку взаємодії між бізнесом та контролюючими органами.
Також представником податкової інспекції була надана інформація щодо реорганізації податкової служби України та перехід служби з розряду фіскальних органів до сервісного центру обслуговування суб`єктів підприємницької діяльності.



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 748 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты