Середа, 08.05.2024, 00:01
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Лютий » 21 » Нарада з суб`єктами господарювання, зайнятими у галузі торгівлі, ресторанного господарства
21:07
Нарада з суб`єктами господарювання, зайнятими у галузі торгівлі, ресторанного господарства
 
12          20 лютого 2013 року у сесійній залі міської ради відбулася нарада з суб`єктами господарювання, зайнятими у галузі торгівлі, ресторанного господарства під головуванням першого заступника міського голови Джулая Володимира Олександровича. У роботі наради взяв участь міський голова Крижановський Ігор Борисович.
На нараді розглядалося питання про підведення результатів розвитку галузі торгівлі в місті за 2012 рік та основні завдання на 2013 рік.
Міський голова та перший заступник міського голови проінформували присутніх про стан розвитку галузі торгівлі. Особливу увагу звернуто на реалізацію програми "Купуй Кіровоградське" та соціальне обслуговування малозабезпечених верств населення міста.
Розглядалися питання стабілізації цінової ситуації на основні соціально значущі продукти харчування, утримання приміщень і фасадів приміщень та прилеглих до них територій у відповідності до вимог законодавства про благоустрій населених пунктів, дотримання законодавчих актів про рекламу та захист прав споживачів.
У рамках роз`яснювальної роботи перед присутніми виступив заступник начальника відділу моніторингу грошових операцій державної податкової служби в Кіровоградській області Іщенко С.В., який надав консультацію щодо використання реєстраторів розрахункових операцій та порядок звітування про проведення розрахункових операцій.
Представник служби з надзвичайних ситуацій проінформував про збільшення випадків у країні порушень правил пожежної безпеки на риках та у сфері ресторанного бізнесу, нагадав про необхідність дотримання обов`язкових правил пожежної безпеки та гарантії безпеки життєдіяльності працівників.
Серед запрошених були представники відділення Приватбанку, Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві, санітарно-епідеміологічної станції, статистичного управління, управління житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування міськвиконкому. То ж підприємці мали можливість безпосередньо поспілкуватись з ними та отримати вичерпні відповіді на запитання, які виникали в ході дискусій.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 746 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты