Четвер, 02.05.2024, 22:49
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Жовтень » 29 » Наш обов’язок - охопити всіх ветеранів війни особливою турботою, належним соціальним захистом та медичним обслуговуванням
18:12
Наш обов’язок - охопити всіх ветеранів війни особливою турботою, належним соціальним захистом та медичним обслуговуванням
  
12
Відбулася нарада голів первинних ветеранських організацій міста. На засіданні були розглянуті ряд важливих питань. Особлива увага приділялась питанню поліпшенню соціального та медичного захисту ветеранів Великої Вітчизняної війни.

Міський голова Крижановський Ігор Борисович на початку наради зазначив, що Президент України Віктор Янукович ставить завдання перед органами місцевої виконавчої влади - підвищувати рівень життя українських ветеранів, вирішувати всі питання, пов'язані з поліпшенням житлових і побутових умов, забезпечувати їх висококваліфікованою медичною допомогою.

«Ми перед вами в неоціненному боргу. Наш обов’язок - охопити всіх ветеранів війни особливою турботою, належним соціальним захистом та медичним обслуговуванням. За останні роки реалізовано низку заходів, спрямованих на підвищення соціальних стандартів для ветеранів війни. Зокрема, на 49 відсотків підвищено середній розмір пенсії учасників війни, у 4-4,5 разу зросла грошова допомога ветеранам війни до Дня Перемоги, з 2010 року вперше було започатковано програму забезпечення квартирами інвалідів Великої Вітчизняної війни, завдяки чому поліпшили житлові умови понад 800 сімей», - за словами І.Крижановського зазначає Президент України В.Ф. Янукович.
   
12
Не оминули увагою і питання по підготовці відзначення 70-ти річчя з Дня визволення міста Знам’янка від фашистських загарбників. Інформувала по цьому питанню голова міської ради ветеранів Бабійчук Г.О. Ганна Олексіївна звернулася до голів первинних ветеранських організацій з проханням щодо виявлення фактів неналежного виконання законодавчих актів, що стосуються соціального захисту, як фронтовиків, так і всіх ветеранів та повідомляти про виявлені факти для термінового виконання органами соціального захисту, відділами та управліннями міськвиконкому. На останок ознайомила з планом заходів, які будуть проведені 9 грудня 2013 року під час святкування 70- ти річчя визволення м.Знам’янка від фашистських загарбників.

З питань організації роботи ветеранських організацій інформувала заступник голови ради ветеранів Т.Пояркова, яка націлила увагу на своєчасну подачу звітів про роботу ,де розглянуті питання волонтерської роботи, на використання соціальних служб міськвиконкому для своєчасної організації надання допомоги потребуючим.
Наступним взяв слово начальник Центру надання адміністративних послуг м.Знам’янка О.Молін, який ознайомив присутніх з послугами, що надаються Центром та відповів на ряд запитань.

Кучер Наталія Василівна – заступник начальника відділу міськрайонного Пенсійного фонду , інформувала про передачу тільки двох адміністративних послуг створеному адміністративному Центру та уточнила про перерахунок пенсій в 2013 році військовослужбовцям, по догляду за інвалідами та іншим категоріям.

Волошина А.М. – начальник управління соціального захисту населення , повідомила про стан виконання в місті акції «Зірка пам’яті» ,   співпрацю з міською ветеранською організацією по узагальненню матеріалів щодо фронтовиків акції «Зірка пам’яті» . Алла Миколаївна звернулася до голів первинних ветеранських організацій з проханням своєчасного інформування щодо потреб для їх подальшого вирішення.

По закінченню наради міський голова Крижановський І.Б. подякував міській ветеранській організації за тісну співпрацю, плідну роботу і надання допомоги владі у вирішенні різних питань життєдіяльності міста та звернув увагу на гідне відзначення 70-ти річчя  визволення рідного міста від фашистських загарбників
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 854 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты