Вівторок, 23.04.2024, 15:20
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Грудень » 30 » Наступний крок - забезпечення хворих на ниркову недостатність усіма ліками
18:33
Наступний крок - забезпечення хворих на ниркову недостатність усіма ліками
12
Так 30 грудня окреслив наступне завдання для влади і громади голова обласної ради Олександр Чорноіваненко під час візиту до нової відремонтованої діалізної зали обласної лікарні, в якій уже проходять лікування хворі на ниркову недостатність.

Голова обласної ради зазначив, що відремонтована зала: - Це приклад співпраці громади, працівників лікарні, адміністрації і  депутатського корпусу. Люди зрозуміли, що один одному потрібно допомагати, особливо цей тяжкий рік згуртував нас усіх, і додав: - Ми домовились із Сергієм Анатолійовичем і депутатським корпусом обласної ради, що ми на цьому не зупиняємося, а йдемо далі – наступні кроки це опікове відділення обласної лікарні і дитяча обласна лікарні, в яких треба зробити ремонт. Усі налаштовані, щоб відремонтувати ці медичні заклади, адже здоров’я людини й дитини для нас понад усе, - наголосив Олександр Чорноіваненко.
12

Голова обласної ради подякував головному лікарю обласної лікарні Ларисі Андрєєвій, а також усім лікарям, які докладають своїх зусиль для лікування хворих.

Олександр Чорноіваненко разом із головою обласної державної адміністрації Сергієм Кузьменком поспілкувалися з хворими на ниркову недостатність, які висловили хвилювання щодо забезпеченості їх ліками в наступному році, а також звернулися з проханням перевести роботу діалізної зали на цілодобовий режим роботи, для чого потрібно ввести додаткові посади лікарів і медсестер. Олександр Чорноіваненко запевнив хворих, що при прийнятті обласного бюджету на 2015 рік потреби хворих на ниркову недостатність депутати обласної ради обов’язково враховуватимуть.

12
Нова діалізна зала розрахована на 14 місць, а за умови роботи у 4 зміни зможе забезпечити лікуванням 150 хворих. Олександр Чорноіваненко і Сергій Кузьменко також передали подарунок для діалізної зали – два телевізори діагоналлю 40 дюймів, щоб хворі могли переглядати фільми поки проходять лікування, адже один гемодіаліз триває від 4 до 6 годин.

Нагадаємо, в області діяла благодійна акція «Разом – заради добра», яка передбачала збір коштів для створення діалізної зали в обласній лікарні. До процесу збору коштів активно долучилася обласна рада, а саме – голова обласної ради Олександр Чорноіваненко, який особисто звернувся до представників бізнесу, фермерів і всіх небайдужих. Тож, завдяки меценатам на рахунок благодійного фонду «Майбутнє медицини» надійшло понад 350 тисяч гривень на зазначені потреби, ще стільки ж  було виділено з обласного бюджету. 27 жовтня, ознайомлюючись з ходом ремонтних робіт у діалізній залі, Олександр Чорноіваненко звернувся до будівельників із проханням якнайшвидше відремонтувати приміщення, аби вже до Нового року пацієнти могли лікуватися в кращих умовах.

Обласна рада, і особисто її голова Олександр Чорноіваненко, щиро вдячні всім аграріям, бізнесменам і просто небайдужим громадянам, які відгукнулися на його заклик про допомогу і виділили кошти на ремонт діалізної зали. Серед них: 40 тисяч гривень виділив депутат обласної ради, керівник СТОВ "СТЕП-АГРО" Володимир Арсірій, приватна агрофірма "МЮННТ", СВК ім.Фрунзе, ПрАТ "Асоціація "Південна", ПОП ім. Гагаріна, ФГ "Покровське", приватне підприємство "Агрофірма "Славутич", СФГ "Землероб", а також громадяни Ковальову В.І., Заворотній І.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 901 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты