Середа, 03.07.2024, 06:29
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 179
Гостей: 179
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Вересень » 18 » Навчально – польові збори старшокласників загальноосвітніх шкіл та учнів професійних навчальних закладів
11:39
Навчально – польові збори старшокласників загальноосвітніх шкіл та учнів професійних навчальних закладів
12
З 8 по 11 вересня 2015 року делегацію Знам’янського МСТК ТСО України на чолі з директором Колебіденком В.О. запросили стати учасником масштабного заходу, організованого в місті Олександрії. 
На базі Олександрійського аграрного ліцею проходили навчально – польові збори старшокласників загальноосвітніх шкіл та учнів професійних навчальних закладів району. Протягом чотирьох діб біля ста учасників, які виявили бажання взяти участь у зборах, жили за статутом Збройних Сил України. 

12
Маючи багаторічний досвід у проведенні подібних заходів, учасник бойових дій в Афганістані  Колебіденко В.О. організував виставку навчальних макетів зброї – автоматів, гранатометів, мін. На своєму рубежі Володимир Олександрович ознайомлював глядачів із принципом та наслідками дії тієї чи іншої зброї, вчив як діяти у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.

Інструктор Б. Колебіденко навчав учасників стрільбі з автомата з різних положень, демонстрував навички стрільби з автомата у русі. Багаторазова учасниця та призерка обласних змагань з військово- патріотичних видів спорту О. Колебіденко вчила старшокласників розбирати та складати автомат, споряджати магазин автомата патронами.

12
Організатори навчально – польових зборів залучили для їх проведення Олександрійський гарнізон Національної Гвардії України, спортсменів з місцевого осередку обласної організації Федерації військово - спортивних багатоборств на чолі з А. Ярошевським, шкільних викладачів предмету «Захист Вітчизни». Чотири дні учні – курсанти наполегливо тренувалися, проходили вогневу, стройову, тактичну та медичну військову підготовку, вчилися прийомам і правилам виконання способів пересування і спостереження за противником, тонкощам ведення розвідки, вивчення місцевості, опановували дії у наступі, ведення атаки з подоланням перешкод.

Урочисте закриття зборів відвідав голова Кіровоградської облдержадміністрації С. Кузьменко. Старшокласники продемонстрували набуті під час зборів вміння та навички – тактику ведення бою, дії під час хімічної загрози, подолання смуги перешкод, розбирали та збирали зброю, захоплювали ворожий автомобіль. 

Особливі враження залишилися після учбового виконання вправи з евакуації пораненого за допомогою вертольота, де поряд із старшокласниками діяли і нацгвардійці.
Звертаючись до учасників, очільник області подякував курсантам та організаторам за проведену роботу, наголосив, що українці – мирний народ, але готовий із зброєю в руках стати на захист Батьківщини.
12
За активну участь у роботі табору, співпрацю у розвитку військово - патріотичного виховання молоді колектив Знам’янського міського спортивно – технічного клубу Товариства сприяння обороні України був нагороджений Подякою Олександрійської районної державної адміністрації.
                                                                   
І. Іваненко, заступник директора
Знам’янського МСТК ТСО України


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 885 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3

Кировоград: новости и сайты