Понеділок, 06.05.2024, 12:44
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Липень » 26 » Немає більшого щастя, ніж бачити щасливі посмішки на обличчях дітей
16:08
Немає більшого щастя, ніж бачити щасливі посмішки на обличчях дітей
                               
12   Кожному з нас приємно бачити затишні дитячі майданчики, де граються діти, грають, сміються. У цей час їх батьки, бабусі і дідусі можуть спокійно відпочити, поговорити про свої проблеми і справи, поки нащадки розважаються, гасаючи по відмінно облаштованому комплексу для гри...
В рамках оголошеного Президентом України Року дитячої творчості за ініціативи міського голови І.Крижановського, секретаря міської ради А.Тесленка та за підтримки міської організації партії Регіонів вручене обладнання нового дитячого майданчика по вул.. Привокзальній, 1.

Територія де буде встановлений майданчик обрана невипадково. Мешканці прилеглих будинків почали створювати зону відпочинку для малюків та облаштовувати прилеглу територію. І як заохочення отримали чудовий подарунок, який мешканці будуть встановлювати власними силами.

З самого ранку дітвора, затамувавши подих, з нетерпінням чекала урочистого моменту. Піднесений настрій мали як діти, так і дорослі.
                                
12   
З вітальним словом звернувся до присутніх міський голова І.Крижановський: «Дитинство це пора мрій і сподівань, це віра в казку яку їм дарують дорослі. Тому саме від нас залежить яким буде дитинство малюків. Про що мріє малеча? Про щось приємне і хороше, де багато каруселей та іграшок, де вони з однолітками можуть весело погратися. Спорудження нових дитячих та спортивних майданчиків, нехай і непрямо, але сприяє залученню дітей і молоді до спорту та активного відпочинку. До того ж, приводяться до ладу раніше занедбані території – двори стають охайнішими, привабливішими та навіть світлішими. А з іншої сторони, майданчики стають місцем не лише дозвілля дітей, а й місцем спілкування їхніх батьків, сусідів та усієї місцевої громади».

− Ми все зробили для того, щоб цей день запам’ятався усім. Ми вручили обладнання нового дитячого майданчика, і нехай тепер це буде територією добра, куди і дорослі, і діти зможуть прийти, посидіти, відпочити, − зазначає секретар міської ради А.Тесленко




Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 964 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты