Неділя, 28.04.2024, 01:16
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Жовтень » 14 » «Немає легких і тяжких наркотиків – є залежність!»
11:57
«Немає легких і тяжких наркотиків – є залежність!»

                         
12Під таким лозунгом, 10 жовтня 2013 року в Знам’янській загальноосвітній спеціальній школі-інтернат І-ІІІ ступенів, спеціаліст І категорії Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Білокамінська О., спільно з педагогом-організатором Ягодзінською Л., провели тренінг «Шлях в прірву», спрямований на протидію поширення наркотиків. До участі було залучено вихованців загальних і спеціальних класів, та всіх охочих викладачів.

Учням було запропонувано переглянути фільм про проблеми, що виникають у зв’язку з прийомом наркотиків та почути інтерв’ю, які брали у наркоманів, для формування враження про проблему наркоманії та ращого її розуміння.

Задля ейфорії, наркоман легко переступає через моральні норми, порушує кримінальний кодекс, руйнує свою сім’ю. Особистість наркомана, стає егоцентричною, а тіло стає виснаженим і швидко руйнується. Оскільки всі інтереси наркомана зосереджені лише на тому, як добути та вжити наркотик, його знайомими стають антисоціальні особистості. Типовий наркоман не має друзів, роботи, сім’ї і здоров’я. Про це було роз’яснено дітям у доступній, ігровій формі, під час розгляду схематичного зображення життя «типового наркомана».

Діти вели діалог з лектором, та розповідали про речі, які вони раніше не наважувалися розповісти дорослим, ставили зустрічні запитання і отримували на них переконливі відповіді. Вони були дуже зацікавлені в отриманій інформації, сформували власну думку, про те, що таке наркотики, як вони впливають на організм, і які будуть наслідки систематичного вжитку. По закінченню тренінгу, учні гуртом сказали: «Ми хочемо бути здоровими!»
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 792 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/2

Кировоград: новости и сайты