П`ятниця, 26.04.2024, 21:20
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Червень » 30 » Неповнолітню втікачку кіровоградські правоохоронці розшукали на Харківщині
10:16
Неповнолітню втікачку кіровоградські правоохоронці розшукали на Харківщині
 
12
Не порозумівшись з бабусею, 14-річна дівчина вирішила втекти з дому. За кілька днів працівникам Знам’янського міськвідділу міліції вдалося розшукати неповнолітню в іншій області.

14 червня до Знам’янського МВ УМВС в області надійшло повідомлення від жительки одного з сіл району про зникнення її онуки.

Правоохоронці негайно розпочали пошуки дитини, які не припинялися ні на мить. Через три доби місцезнаходження дівчини було встановлено.

Правоохоронці з’ясували, що неповнолітня посперечалася з бабусею, яка є її опікуном, та пішла з дому. Кілька днів дівчина добиралася до родичів в Харківську область, де згодом і була виявлена працівниками міськвідділу.

За словами втікачки, бабуся її ображала та завдавала тілесних ушкоджень. Правоохоронці доставили дівчину до Знам’янської лікарні для надання допомоги.

- У даний час неповнолітня перебуває в Кіровоградському центрі соціально-психологічної реабілітації дітей, – повідомив начальник Знам’янського міського відділу міліції Андрій Гулий.

Правоохоронці проводять розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України, з метою з’ясування обставин, за яких дівчина отримала травми.

Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 804 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты