П`ятниця, 03.05.2024, 05:20
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Жовтень » 29 » Нові соціальні ініціативи Президента України – це курс на якісне життя
21:02
Нові соціальні ініціативи Президента України – це курс на якісне життя
12
Україна є соціальною державою, усі зусилля керівництва якої спрямовані на поліпшення соціального клімату в державі, на утвердження ефективної системи соціального захисту населення, підвищення рівня державних соціальних стандартів надання послуг та зниження рівня бідності в країні.

Нові соціальні ініціативи Президента України та поступове впровадження нової соціальної політики – це курс на якісне життя.

Серед пріоритетних напрямків роботи виконкому Знам’янської міської ради щодо реалізації ініціатив Глави держави – є посилення соціального захисту пенсіонерів, ветеранів військової служби, учасників війни та сімей померлих інвалідів війни в частині проведення безоплатних капітальних ремонтів власних житлових будинків і квартир інвалідам війни та прирівняним до них особам. 
 
12
Такі безоплатні капітальні ремонти проводяться міською владою не перший рік згідно з Законом України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту». 

Так, в 2011 році були виконані ремонтні роботи 8 особам вищевказаної категорії на суму 57,8 тис. грн., в 2012 році – 13 особам на суму 82,9 тис. грн., за 10 місяців  2013 року проведено 11 капітальних ремонтів будинків і квартир інвалідів війни та осіб, які мають на це право, на суму 77,2 тис. грн. Середня вартість ремонту становить 7,0 тис. грн., що на 0,6 тис. грн. більше, ніж у 2012 році.

По місту Знам’янка цей показник у роботі є стабільно одним із найвищих показників в області. Робота в даному напрямку продовжується.

Ось і сьогодні міський голова І.Б.Крижановський разом із начальником управління соціального захисту населення Волошиною А.М., головою міської громадської організації ветеранів України Бабійчук Г.О., відповідальними закріпленими здійснив робочі поїздки до ветеранів Великої Вітчизняної війни за місцем їхнього проживання з метою вивчення стану їх соціального захисту в частині перевірки якості виконаних ремонтних робіт та прийняття їх в експлуатацію в рамках обласної акції "Зірка пам'яті". Комісія відвідала: сім'ї інвалідів Великої Вітчизняної війни Писаревського А.Ф., Куценко С.І.

Міський голова І.Крижановський підкреслив, що місто має намір і надалі продовжувати подібну справу, визначену соціальними ініціативами Президента України В.Януковича. Про необхідність та доцільність такої ініціативи не варто сперечатися, її результати більш ніж переконливі. Відтепер ветерани війни зможуть насолоджуватись комфортними умовами, гідними їх віку та статусу.

«Соціальний захист ветеранів війни, які врятували наше мирне майбутнє, є і завжди буде залишатися основним пріоритетом державної політики. Про це завжди каже Президент», - зауважив міський голова.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 778 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты