Середа, 08.05.2024, 18:11
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Січень » 12 » Новини укрдержреєстру
15:40
Новини укрдержреєстру
 
12
Державна реєстраційна служба України інформує, що відомості про зареєстровані речові права на нерухоме майно та їх обтяження можна отримати на офіційному сайті Укрдержреєстру у рубриці «Державний реєстр речових прав на нерухоме майно» → «Пошук інформації в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно».

Також звертаю увагу на те, що фізичні та юридичні особи можуть отримати інформацію з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно за об'єктом нерухомого майна в паперовій формі шляхом подання органам державної реєстрації прав та нотаріусам заяви особисто або пересилання поштою.

Відтепер всі квартири та будинки багатіїв, як на долоні. З 1 січня відкрито доступ до Державного реєстру прав на нерухоме майно у режимі онлайн.  

За словами представника технічного адміністратора Державного підприємства «Інформаційний центр» Леоніда Богданова сучасні потужності технічного обладнання та програмного забезпечення сервісу з доступу до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно надають можливість обробляти до 1 млн. заявок на місяць. При цьому програмне забезпечення та база даних Реєстру надійно захищені.

Безпосередньо після запиту користувачем не відкривається база реєстру, а лиш надається інформаційна довідка у вигляді копії із дзеркального серверу.

Отримати інформаційну довідку фізичні та юридичні особи можуть як у паперовому, так і у електронному вигляді шляхом звернення до реєстратора чи нотаріуса, але виключно по об’єкту нерухомості. Вартість електронної інформаційної довідки складає 17 гривень,- повідомляється на сайті Державної реєстраційної служби України.

Нагадаю, 14 жовтня 2014 року Верховна Рада прийняла закон «Про внесення змін у деякі законодавчі акти України відносно кінцевих вигодо набувачів юридичних осіб та публічних діячів».

Офшорна ера закінчилася. Всі рахунки, власність, компанії будуть розкриті і ті, хто незаконно володіє ними, будуть притягнуті до відповідальності , - пояснив тоді цінність прийняття закону прем’єр Арсеній Яценюк».



Начальник реєстраційної служби         С.В.Джулай

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 840 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты