Четвер, 18.04.2024, 21:24
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Квітень » 15 » Новини укрдержреєстру
10:55
Новини укрдержреєстру
 
12
Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 31.03.2015 № 150 «Питання Міністерства юстиції» Державною реєстраційною службою України припинено виконання функцій і повноважень.

Забезпечення здійснення зазначених функцій і повноважень покладено на Міністерство юстиції України постановою Кабінету Міністрів України від 21.01.2015 № 17 «Питання оптимізації діяльності центральних органів виконавчої влади системи юстиції».

Виконання функцій реєстраційних служб Головних управлінь юстиції в областях та місті Києві, а також реєстраційних служб районних, районних у містах, міських (міст обласного значення), міськрайонних управлінь юстиції покладено на Головні територіальні управління юстиції Міністерства юстиції України в областях, місті Києві, районні, районні у містах, міські (міст обласного значення), міськрайонні управління юстиції.

03.04.2015 року на круглому столі в Укрдержреєстрі обговорили з громадськістю законопроекти у сфері державної реєстрації бізнесу та речових прав на нерухоме майно. Серед учасників обговорення були представники Нотаріальної Палати України, правління Всеукраїнської громадської організації «Асоціація адвокатів України», представники АТ «Ощадбанк» , «ПриватБанк», представники Незалежної асоціації банків України,  ПАТ «УкрСиббанк», Центру аналізу та розробки законодавства Асоціації міст України, відділу нормативно-правового та методичного забезпечення Департаменту реєстрації бізнесу, Управління реєстрації громадських формувань, друкованих засобів масової інформації та інформаційних агентств Укрдержреєстру , відділу нормативно-правового забезпечення реєстрації речових прав Департаменту реєстрації речових прав на нерухоме майно Укрдержреєстру та інші.

Враховуючи політику держави та досвід іноземних країн, Мін’юстом було розроблено покроковий план реформування сфери державної реєстрації, яким передбачається до кінця цього року завершити основний етап реформ стосовно надання адміністративних послуг.

Так, на сферу реєстрації чекає запровадження електронних сервісів, спрощення процедур, передачу функцій з державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців органам місцевого самоврядування, нотаріусам та банкам.

Надалі планується передати на місця як функції з прийому документів, так і функції з прийняття рішень. Проте,  за центральним органом виконавчої влади залишається функція контролю.

Фахівці Укрдержреєстру презентували проекти Законів України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення процедур надання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців» та «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення процедур надання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».



Начальник реєстраційної служби                                     С.В.Джулай


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1023 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты