Вівторок, 23.04.2024, 19:03
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Січень » 8 » Новорічні свята
10:34
Новорічні свята
 
12
Ось і відлунали веселі та довгоочікувані Новорічні та Різдвяні свята. І хоч у школярів під цей час були канікули, міська влада доклала зусиль, щоб свята для дітей не лише відбулися, але й принесли задоволення і гарні враження. Щоб організувати дозвілля дітей були задіяні насамперед відділ освіти, відділ культури і туризму, відділ молоді та спорту, центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служба у справах дітей. Хтось піклувався про насичену і різноманітну розважальну програму, а хтось, щоб діти отримали традиційні для цих свят солодощі. 

 
12
Незважаючи на складні для країни часи, та фінансову скруту, міська влада винайшла можливості, щоб всі учасники міського свята Святого Миколая отримали цукерки, солодкими подарунками були забезпечені запрошені на свято діти з Богданівської військової частини А1201, які отримали подарунки від міського голови І.Б.Крижановського.
        
Як завжди, особливої уваги потребують категорійні діти. Нажаль, в цьому році цих категорій стало більше. Це діти-переселенці з районів АТО, та діти, батьки яких відстоюють цілісність нашої країни в зоні АТО. Для категорійних дітей були влаштовані розважальні ігрові програми, де кожна запрошена дитина отримала солодкий подаруночок від Діда Мороза.  
 
12
Традиційно, забезпечено участь категорійних дітей та вихованців Знам’янської спеціалізованої школи-інтернату  на обласній Новорічній ялинці, де також діти крім чарівних і незабутніх вражень, отримали солодощі. 
       
Кульмінацією свят у місті стала Різдвяна розважальна програма з переглядом мультфільмів, що відбулася шостого січня 2015 року у міському Палаці культури,.
        
 
12
Отже, незважаючи на тимчасові негаразди та складнощі, міська влада піклується, щоб дитинство залишалося щасливим та безхмарним, щоб діти вірили у казку та завжди чекали на радощі.  

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1021 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты