Вівторок, 16.04.2024, 16:42
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Січень » 15 » Новорічні та різдвяні свята у смт. Знам’янка Друга
11:02
Новорічні та різдвяні свята у смт. Знам’янка Друга
 
12
Діти завжди з нетерпінням очікують новорічних та різдвяних свят. В ці дні навкруги панує атмосфера казки. Всі - і дорослі і діти - чекають на несподівані приємні сюрпризи та подарунки.

Вже стало доброю традицією за ініціативою селищного голови Філіпенка С.І. влаштовувати у приміщенні селищного Будинку культури новорічний ранок для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей з багатодітних родин. І цього разу 30 грудня минулого року також відбулося новорічне свято – вистава «Сніговик-поштарик».
12
Окрасою новорічної музичної зали стала неповторна красуня-ялинка, прикрашена іграшками, виготовленими вихованцями гуртка декоративно-ужиткового мистецтва «Творча майстерня» (керівник – Чередніченко С.І.). Навкруги ялинки діти співали пісні, грали в ігри та водили хороводи, а допомагали їм у цьому учасники вокальної групи «Веселка» (керівник – Дубініна І.М.). 
12

У виставі, яка перенесла на деякий час всіх присутніх у неповторне новорічне казкове царство Діда Мороза та Снігуроньки, взяли участь працівники Будинку культури та учасники концертно-театральної студії: С. Азаров, І. Коломійченко, С. Чередніченко, А. Делістьянов, І. Дубініна, С. Свірбій, О. Горова, К. Андрусяк. Також, у проведенні свята допомагали: С. Редько (звукорежисер), О. Авраменко, І. Борідченко, С. Ярошевський, В. Кучерявий (оформлення сцени та залу).
 
12
 Несподіваним сюрпризом для всіх запрошених на свято стала казка «Волк и семеро козлят на новый лад» у постановці І. Коломійченко та за участю хореографічного колективу Будинку дитячо-юнацької творчості «Primavera» (керівник – О. Горова). 

Після казки були підведені підсумки конкурсу «Кращий новорічний костюм» та переможцям вручені подарунки.

Селищний голова Філіпенко С.І. привітав всіх присутніх на святі із новорічними та різдвяними святами, побажав міцного здоров’я, благополуччя, успіхів, а дітям додатково - радісного та змістовного відпочинку під час зимових канікул.  
12
 
Але, найцікавішим для дітлахів на святі стало вручення подарунків – солодощів від Діда Мороза. Допомагала йому у всьому Снігуронька. У залі лунала святкова музика, а діти фотографувалися біля ялинки з героями новорічної вистави.

13 січня та 14 січня свята продовжувалися, а «щедрувальники та посівальники» дарували всім добрий настрій. До селищної ради та інших закладів селища завітав Різдвяний Вертеп (Дід Мороз, Снігуронька, Коза, Василь, Меланка та інш.). – працівники селищного Будинку культури та вокально-хоровий колектив «Горлиця» (керівник - І.Борідченко, акомпаніатор - А.Делістьянов). Також, із запальними веселими піснями виступили учасники вокально-інструментального ансамблю «PUMA» (С. Азаров, О. Редько), А.Делістьянов та Ю. Патрижний.

З театралізованим виступом «Сьогодні - Меланія, завтра – Василь…» завітали учні та педагоги ЗШ І-ІІІ ст. № 7. 

Із святковими вітаннями та піснями прийшли маленькі мешканці селища – вихованці ДНЗ № 5 «Калинонька» разом із своїми вихователями. Малеча щедро «насіяла» пшениці та побажала добра та здоров’я усім присутнім. 

Усіх гостей зустрічали селищний голова Філіпенко С. І. та секретар селищної ради Лазарєва Н.В. Сергій Іванович побажав усім щастя та здоров’я у Новому році, здійснення мрій і сподівань: «Новий рік та Різдво – це улюблені з дитинства свята, коли ми чекаємо чудес і щиро віримо в силу добра. Тому я бажаю вам вірити, що добро завжди перемагає.»


Спеціаліст по роботі з
молоддю селищної ради    І. Тупало

Категорія: Новини смт Знам’янка Друга | Переглядів: 1079 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/2

Кировоград: новости и сайты