Четвер, 28.03.2024, 12:15
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Січень » 14 » Новорічні та різдвяні свята в смт. Знам’янка Друга
09:52
Новорічні та різдвяні свята в смт. Знам’янка Друга
12
Новий рік – найзагадковіше свято, на яке з нетерпінням чекають всі діти. Вони мріють про чудеса і щиро вірять в силу добра. А їхні батьки ще у листопаді починають шити новорічні костюми для своїх діточок.

Щороку з ініціативи селищного голови Філіпенка С.І. у приміщенні селищного Будинку культури проводиться новорічний ранок для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей з багатодітних родин. І цього разу напередодні Нового року також відбувся святковий ранок – вистава «Зимова казка».

В музичній залі, прикрашеній гірляндами та святковими декораціями, красувалася ялинка. Іграшки для неї виготовили вихованці гуртка декоративно-ужиткового мистецтва «Творча майстерня» (керівник – Чередніченко С.І.). Навкруги ялинки діти співали пісні, грали в ігри та водили хороводи.

12
У новорічній виставі взяли участь працівники Будинку культури та учасники концертно-театральної студії: С. Азаров, І. Коломійченко, С. Чередніченко, С. Свірбій, О. Андрєєва, К. Андрусяк, А. Коробкін, І. Косман, В. Красиловська, Н.Закушик. Також, у проведенні свята допомагали: С. Редько (звукорежисер), В. Мухіна (виготовлення яскравих костюмів), О. Авраменко, С. Ярошевський, В. Кучерявий (оформлення сцени та залу).

Після вистави свято продовжилося на сцені Будинку культури: перед дітворою виступали учасники художньої самодіяльності Центру дитячо-юнацької творчості (хореографічний колектив «Сузір’я» - керівник О.  Андрєєва, вокальна група «Домісольки» - керівник К. Пасхалова).

Після концерту були підведені підсумки конкурсу «Кращий новорічний костюм» та переможцям вручені подарунки. Цього року відмічені наймолодші учасники новорічного свята.

Але, дітлахи вже не могли дочекатися вручення подарунків від Діда Мороза та  Снігуроньки. І вже щасливі, із солодощами діти фотографувалися біля ялинки з героями новорічної вистави. 
12
… Старий Новий рік є завершенням Різдвяних свят. 

13 січня до селищної ради та інших закладів селища завітав Різдвяний Вертеп (Коза, Василь, Меланка та інш.) – працівники селищного Будинку культури, вокально-хоровий колектив «Горлиця» (керівник - І.Борідченко, акомпаніатор - А.Делістьянов) та учасники хореографічного колективу «Сузір’я» (керівник - О.  Андрєєва). До речі, дітлахи вперше брали участь у таких щедруваннях. Вони гарно підспівували та щедрували. Також, серед гостей була активна учасниця С. Свірбій (вчитель ЗШ № 7) та студентка Олександрійського вищого училища культури Г. Іванова (виконавець ролі Чорта).

12
Також, в цей день із святковими вітаннями та щедрівками прийшли вихованці ДНЗ № 5 «Калинонька» разом із своїми вихователями. 

А вранці 14 січня до селищної ради завітали гості з районного відділу культури (керівник - Волчок О.І.). Чоловіки заспівали святкових пісень, щедро «засіяли»  та побажали господарям щастя, миру, здоров'я та щедрого врожаю.

Гостей зустрічали селищний голова Філіпенко С. І. та секретар селищної ради Сєдова І.А., які всіх гостей пригостили солодкими подарунками. Сергій Іванович побажав усім добра і благоденства у Новому році, а також здійснення сподівань на краще майбутнє: «Я бажаю всім, щоб Новорічні та Різдвяні  свята приносили тільки позитивні емоції, здоров’я, мир та злагоду в домівки.»

Категорія: Новини смт Знам’янка Друга | Переглядів: 866 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты