Середа, 24.04.2024, 02:51
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Липень » 22 » Обговорення проекту Програми регулювання чисельності безпритульних тварин у м. Знам’янка на 2016-2020 р. р.
10:52
Обговорення проекту Програми регулювання чисельності безпритульних тварин у м. Знам’янка на 2016-2020 р. р.
12

Під головуванням  голови постійної депутатської комісії, депутата міської ради Качанова І.О.,  за участю секретаря Знам’янської міської ради Адамович Н.А., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Заруцького А.А., начальника УМА та ЖКГ Знам’янської міської ради Лаптєвої Л.О., начальника Знам’янської районної ветеринарної лікарні Чорного М.Р., начальника відділу Держсанепіднагляду в Знам’янському та Олександрівському районах Манька С.В., члена виконавчого комітету Знам’янської міської ради Іванової Н.В., голови ГО «Інститут Політики Захисту Тварин» Левінте О.Ф., відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища.

Відповідно до порядку денного було розглянуто питання про розгляд проекту Програми регулювання чисельності безпритульних тварин у м. Знам’янка на 2016-2020 р. р.

Заслухавши інформацію голови постійної депутатської комісії комісією І.Качанова та начальника УМА та ЖКГ Знам’янської міської ради Лаптєвої Л.О., обговоривши питання, враховуючи зауваження та доповнення, висловлені присутніми, комісією було прийнято рішення повернути проект Програми до управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради (нач. Л.Лаптєва) на доопрацювання із залученням фахівців відділу Дерсанепіднагляду, ветеринарної лікарні, а також вивчити питання фінансування заходів Програми.



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 774 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.3/6

Кировоград: новости и сайты