Вівторок, 23.04.2024, 18:27
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Березень » 6 » Обговорення тарифу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування
09:08
Обговорення тарифу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування
 
12
З метою недопущення припинення обслуговування перевізниками міста Знам’янки пільгових рейсів під головуванням міського голови Крижановського І.Б. відбулася нарада за участі заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючої справами міськвиконкому Меренкової Л.І., секретаря міської ради Адамович Н.А. начальників відділів та управлінь міськвиконкому, членів громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради, представників міської  організації  ветеранів  України,  постійних  депутатських  комісій  з  питань  споживчого  ринку,  підприємництва, правової  політики  з  питань  освіти, культури,  охорони  здоров’я  та  соціального захисту. 
Враховуючи економічні реалії ми вимушені звернутися до міської влади з проханням про підняття тарифів – зазначає керівник ПП «Орбіта» С.М.Постика та додає, що ріст цін на паливо призводить до накопичення боргів.
 
12
- Я як ніхто інший розумію проблеми перевізників. Сьогодні ця галузь перебуває в режимі виживання. В країні важка економічна, політична ситуація, йде війна. Я розумію, що процедура підняття тарифів затягнута. І чекати поки вона пройде можна довго. Але зупиняти рух транспорту в місті - це не вихід. Тому, якщо ми не розглянемо це питання, місто може залишитися без транспорту. Як сьогодні це відбулося в Миколаєві. Там на маршрути не виїхав жоден автобус. Сьогодні підняття тарифів - це життєво-необхідний крок» - зазначив міський голова І.Б.Крижановський.

Під час обговорення учасники наради дійшли висновку розглянути питання  щодо встановлення  тимчасового тарифу  на  перевезення  пасажирів  на  міських  автобусних  маршрутах  загального  користування на позачерговому засіданні виконавчого комітету.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 892 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты