Понеділок, 22.07.2024, 12:06
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 31
Гостей: 31
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Квітень » 8 » Обговорено питання підготовки та відзначення 29-х роковин Чорнобильської катастрофи
08:32
Обговорено питання підготовки та відзначення 29-х роковин Чорнобильської катастрофи
 
12
Керуюча справами міськвиконкому Меренкова Лілія Іванівна зустрілася з активом міської громадської організації «Союз-Чорнобиль». Підготовка та відзначення 29-х роковин Чорнобильської катастрофи, – таке основне питання, яке обговорювали присутні.  Вирішено провести 24 квітня цього року урочисту ходу від приміщення міськвиконкому до пам’ятного знака на честь знам’янчан та мешканців району, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, мітинг-реквієм, покладання квітів. 

Активісти громадської організації зосередили увагу на проблемному питанні, яке цікавить чорнобильців, а це: забезпечення безкоштовними ліками для пільговиків. 

Учасники наради вирішили провести зустріч з учасниками ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, на якій заслухати інформацію про стан соціального захисту та медичного обслуговування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, забезпечення безкоштовними ліками для пільговиків. 

Також вирішено розпочати роботу по збору спогадів учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та фотоматеріалів. Ці матеріали планується видати окремою збіркою спогадів. То ж на нараді було звернуто увагу керівництва  громадської організації  на проведення відповідної роботи серед ліквідаторів по збору матеріалів до збірки.

У зустрічі взяли участь: начальник та головний спеціаліст управління соціального захисту Волошина А.М. та Комайгородська О.В., начальник та головний спеціаліст відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Загородня В.Г. та Зайченко В.В., начальник організаційного відділу Зайченко О.А., начальник відділу культури та туризму  Бабаєва С.М., члени активу громадської організації.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 844 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3

Кировоград: новости и сайты