П`ятниця, 26.04.2024, 05:23
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Квітень » 8 » Обговорено питання про встановлення тарифу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування
15:27
Обговорено питання про встановлення тарифу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування
 
12
З метою забезпечення  недопущення  призупинення перевезення пасажирів та створення умов для забезпечення стабільної  роботи  автотранспорту  на міських  маршрутах, міський голова Ігор Борисович Крижановський провів робочу зустріч за участю керівника ПП "Орбіта" Постики С.М. та т.в.о. першого заступника міського голови Т.Іваськів, керуючої справами Л.Меренкової, начальника відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі К.Третьякової, на якій було обговорено питання про встановлення тарифу на  перевезення пасажирів  на  міських  автобусних  маршрутах  загального  користування. 

В ході зустрічі досягнуто домовленості щодо встановлення вартості перевезень на рівні 4,0 грн., хоча проведено обговорення проекту регуляторного акту на встановлення тарифу на перевезення пасажирів в розмірі 5,0 грн., також керівник ПП "Орбіта" зазначив, що на сьогоднішній день сума заборгованості державного бюджету перед підприємством за перевезення пільгових категорій громадян становить – 146,806 тис.грн. за лютий-березень 2015р. 

Враховуючи досягнуті домовленості, на зустрічі було вирішено підготувати проект рішення на розгляд чергового засідання виконавчого комітету про встановлення тарифу  на  перевезення  пасажирів  на  міських  автобусних  маршрутах  загального  користування у розмірі 4,0 грн.





 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 997 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3

Кировоград: новости и сайты