П`ятниця, 26.04.2024, 21:26
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Квітень » 5 » Обговорено питання проведення заходів з енергозбереження (заміна вікон на енергозберігаючі) у закладах освіти, культури та охорони здоров'я
08:04
Обговорено питання проведення заходів з енергозбереження (заміна вікон на енергозберігаючі) у закладах освіти, культури та охорони здоров'я
12
Під головуванням міського голови С.Філіпенка проведено робочу нараду по питанню проведення заходів з енергозбереження  (заміна вікон на енергозберігаючі) у закладах освіти, культури та охорони здоров'я. 

У нараді прийняли участь: заступник начальника фінансового управління – Лепетко О.М., начальник відділу освіти – Грекова Л.А., начальник відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі – Третьякова К.В., генеральний директор ТОВ "Геоід" – Кліпацький С.В., менеджер по роздрібних продажах ТОВ "Геоід" - Шеремет М.Р., заступник головного лікаря по адміністративно-господарській частині – Ахрамєєв Ю.В. 

Під час обговорення питання розглянуто передбачені обгяги запланованих видатків на заходи з енергозбереження, відповідно до рішення про місцевий бюджет на 2016 рік  та кошторисів закладів освіти, культури та охорони здоров'я. 

Кліпацький С.В. проінформував присутніх щодо стану та можливостей підприємства ТОВ "Геоід", та щодо участі підприємства у Державній програмі енергозбереження спільно з АТ "Ощадбанк" та Укргазбанком і співпраці з ними. 

За результатами проведеної наради вирішено:

доручити відділу освіти, відділу культури та КЗ "Знам'янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка" попередньо визначити об'єкти та обсяги робіт та надати їх до ТОВ "Геоід" для проведення розрахунку та подальшого замовлення проектно-кошторисної документації;

доручити відділу освіти та культури терміново підготувати довідки про зміни до кошторисів на 2016 рік в частині перенесення видатків загального фонду бюджету на спеціальний фонд бюджету для можливості фінансуванння капітальних видатків.



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1088 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.6/5

Кировоград: новости и сайты