Субота, 04.05.2024, 18:18
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Лютий » 21 » Обговорено питання реформування житлово-комунального господарства
21:48
Обговорено питання реформування житлово-комунального господарства
 
12          Під час робочого візиту заступника голови Кіровоградської обласної державної адміністрації С. Яременка та першого заступника начальника головного управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Ольги Довжук, за участю міського голови І.Крижановського, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів А.Заруцького, 21 лютого 2012 року, було проведено ряд нарад з представниками трудових колективів комунальних підприємств міста, з головами будинкових комітетів та ОСББ.
Під час наради з представниками трудових колективів комунальних підприємств міста Сергій Олександрович наголосив на тому, що на сьогоднішній день Президент України В.Янукович, одним із 5-ти пріоритетних напрямків розвитку країни, визначив реформування житлово-комунального господарства. Обласною радою за погодженням міст обласного значення прийнято рішення про об'єднання міськводоканалів в єдине підприємство з водо забезпечення. Переваги, які отримає наше місто – це доведення заробітної плати працівників ЗМВО ВКГ до рівня заробітної плати працівників Кіровоградського міськводоканалу, вирішення питання безперебійної подачі води на місто, зменшення тарифів на водопостачання та водовідведення. Також під час наради було піднято питання вивезення та збирання твердих побутових відходів комунальними підприємствами міста. В свою чергу, Ольга Довжук наголосила на необхідності доведення до відома мешканців міста житлових будинків обсягів виконаних робіт комунальним підприємством ЖЕК №1.
"Якість надання житлово-комунальних послуг має бути на належному рівні" – підкреслив Сергій Яременко.
Міським головою І.Крижановським було піднято питання роботи Виконавчої служби в частині стягнення нею заборгованості за житлово-комунальні послуги відповідно до рішення суду .
Під час наради була доведена інформація щодо окремих питань житлово-комунального господарства, які були вирішені протягом 2011 року в межах реалізації Програми "Центральний регіон-2015".

Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 663 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты