Четвер, 28.03.2024, 12:40
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Січень » 12 » Обговорено питання щодо фінансування професійно-технічних навчальних закладів за рахунок коштів бюджету міста Знам’янки
10:37
Обговорено питання щодо фінансування професійно-технічних навчальних закладів за рахунок коштів бюджету міста Знам’янки
12
Перший заступник міського голови В.Загородня провела нараду за участю начальника відділу освіти Л.Грекової, начальника фінансового управління Т.Іваськів та керівників професійно-технічних навчальних закладів щодо фінансування професійно-технічних навчальних закладів за рахунок коштів бюджету міста Знам’янки.   

В.Загородня зазначила, що відповідно до статті 27 Закону  України «Про Державний бюджет України на 2016 рік», видатки на підготовку робітничих кадрів у професійно-технічних закладах та інших навчальних закладах, розташованих у містах обласного значення, з нинішнього року мають бути закладені у відповідних бюджетах міст обласного значення.

 Під час наради визначено потребу навчальних закладів у видатках на підготовку робітничих кадрів у професійно-технічних навчальних закладах. Надано доручення керівникам  професійно-технічного училища № 12 м. Знам’янка  та державного навчального закладу 

"Знам’янський професійний ліцей" щодо перегляду розрахунків та надання уточнених розрахунків відповідно до діючого законодавства до міського відділу освіти та фінансового управління міськвиконкому до 5 січня 2016 року.

Рішення щодо фінансування вищезазначених навчальних закладів буде винесено  на розгляд сесії Знам’янської міської ради, яка відбудеться у першій декаді січня 2016 року. 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 913 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.4/11

Кировоград: новости и сайты