Неділя, 05.05.2024, 22:58
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Жовтень » 24 » Обговорено питання щодо підготовки до проведення позачергових виборів народних депутатів України 26.10.2014
15:05
Обговорено питання щодо підготовки до проведення позачергових виборів народних депутатів України 26.10.2014
 
12
24 жовтня міський голова І. Крижановський за участі начальника Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області А. Гулого та заступника начальника Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області О. Клименка провів нараду з керівниками підприємств, установ та організацій міста на території яких розташовані виборчі дільниці та членами міської робочої групи з підготовки та проведення позачергових виборів народних депутатів України 26 жовтня 2014 року. 

Міський голова зазначив, що на виконання вимог документів від 06.10.2014 року № 511/01-11 до Доручення Прем’єр-Міністра України від 03.10.2014 року № 37136/0/1-14 та від 13.10.2014 року № 01-26/199/1 щодо виконання п. 23, 24 протоколу наради з найбільш актуальних проблемних питань економічного і соціального розвитку районів та міст області від 09.10.2014 року міським головою затверджено розпорядження від 10.09.2014 року  № 155 «Про організацію підготовки до проведення у місті позачергових виборів до Верховної ради України 26 жовтня 2014 року».
12
 
Згідно з розпорядженням міського голови Знам’янському МВ УМВС України (нач. А. Гулий) у межах компетенції рекомендовано забезпечити дотримання громадського порядку, охорону виборчих бюлетенів, іншої виборчої документації та приміщень, що надаються виборчим комісіям, недопущення випадків порушення виборчого законодавства під час  голосування на позачергових виборах до Верховної Ради України 26 жовтня 2014 року. Знам`янському міськрайонному відділу Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області (нач. В. Ларіонов), Державній пожежно – рятувальній частині – 18 Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області (нач. Д. Пшеничний) - вжити заходи щодо попередження надзвичайних ситуацій під час проведення  голосування 26 жовтня 2014 року.

Начальник Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області А. Гулий проінформував присутніх про організацію та порядок закріплення працівників правоохоронних органів за виборчими дільницями. Працівник міліції, закріплений за дільницею забезпечує охорону громадського порядку, бюлетенів та у разі стороннього порушення громадського спокою чи виборчого права громадян, за запрошенням керівного складу дільничної виборчої комісії, повинен вчинити дії щодо припинення правопорушення. 

Працівник міліції знаходиться за межами приміщення, де відбуватиметься виборчий процес. Також, міліціонер не має законного права переносити бюлетені, навіть, на прохання членів ДВК. Начальник Знам’янського міськрайвідділу зазначив, що, незважаючи на те, що за кожною дільничною виборчою комісією закріплений працівник міліції, а 26 жовтня у місті буде працювати група посиленого реагування щодо здійснення охорони громадського порядку з метою припинення будь – яких провокаційних та дестабілізуючих ситуацій у місті.

Заступник начальника Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області О. Клименко зауважив, що з 23.10.2014 року вступив у дію Закон України «Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо посилення відповідальності за порушення виборчих прав громадян». Згідно з Законом № 1703-VII посилено кримінальну відповідальність за підкуп виборця. Передбачається, що Закон сприятиме забезпеченню захисту виборчих прав громадян, посиленню відповідальності за їх порушення, наближенню законодавства України до законодавства ЄС.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 981 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты