П`ятниця, 29.03.2024, 01:36
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Листопад » 2 » Обговорено питання створення єдиного медичного простору (лікарні) м.Знам’янка та Знам’янського району
13:50
Обговорено питання створення єдиного медичного простору (лікарні) м.Знам’янка та Знам’янського району
12
У залі засідань міськвиконкому відбулася нарада, яка носила для нашого міста важливий і навіть історичний характер. Адже вирішувалося питання, яке вже протягом трьох років хвилює всіх без винятку мешканців міста.

Перший заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації С.Коваленко провів нараду щодо створення єдиного медичного простору (лікарні) м.Знам’янка та Знам’янського району.

У нараді взяли участь директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації О.Рибальченко,  Знам’янський міський голова С.Філіпенко, голова районної державної адміністрації О.Лукашов, виконуючий обов’язки  головного лікаря комунального закладу «Знам’янська міська лікарня                     ім.А.В.Лисенка» П.Попов, головний лікар центральної районної лікарні І.Муравський, головний лікар КЗ «Знам’янський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Н.Гречина, депутати міської та районної ради, керівники фінансових управлінь, представники медичних закладів.

 Нарада була бурхлива та напружена,  адже  при об’єднанні медичних закладів подбати треба про все і про матеріальне та фінансове забезпечення, і про територіальну належність, і недопущення скорочень працівників. 

Під час обговорення поставали і питання назви майбутньої об’єднаної лікарні, і про доречність наявності і головного лікаря і директора лікарні, як комунального закладу, і про розподіл і належність існуючих приміщень … звісно, на одній нараді все це охопити неможливо, але всі ці проблеми треба вирішувати і негайно.

Дуже приємно, що директор департаменту охорони здоров’я Кіровоградської облдержадміністрації О.Рибальченко, не стоїть осторонь проблем медичних закладів міста і готовий  допомогти  у їх вирішенні. Найближчим часом, а саме у п’ятницю, Олег Миколайович із робочою групою відвідає наші лікарні з метою розробки плану спільних дій, спрямованих на об’єднання закладів.



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 727 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты