П`ятниця, 26.04.2024, 07:43
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Вересень » 24 » Обговорено проект рішення виконкому "Про затвердження Положення про застосування системи електронних закупівель"
07:51
Обговорено проект рішення виконкому "Про затвердження Положення про застосування системи електронних закупівель"
12
На виконання протокольних доручень Президента України, голови Кіровоградської облдержадміністрації стосовно впровадження електронної системи державних закупівель, розпорядження КМУ від 20.05.15р. №501 "Про реалізацію пілотного проекту щодо впровадження процедури електронних закупівель товарів", відповідно до розпорядження міського голови від 23.09.2015р. №122 "Про створення комісії по обговоренню проекту рішення виконавчого комітету "Про затвердження Положення про застосування системи електронних державних закупівель", під головуванням т.в.о. першого заступника міського голови Т.А.Іваськів, проведено засідання комісії по обговоренню проекту рішення виконавчого комітету "Про затвердження Положення про застосування системи електронних державних закупівель" у якій прийняли участь члени комісії – начальники управлінь та відділів виконавчого комітету та запрошені бухгалтера цих управлінь,  відділів та комунальних закладів міста. 

В ході засідання було ознайомлено членів комісії з розпорядженням голови Кіровоградської облдержадміністрації від 31.05.15р. №334-р "Про застосування системи електронних державних закупівель в області", розглянуто проект Положення, обговорено питання впровадження електронних державних закупівель та прийнято протокольне рішення із обґрунтуванням об'єктивних причин на даний момент неможливості впровадження системи державних електронних закупівель та з вмотивованими підставами щодо не прийняття участі у реалізації пілотного проекту, з відкладенням прийняття  виконавчим комітетом рішення щодо затвердження Положення про застосування системи електронних державних закупівель та їх впровадження до 1.12.15р. 






 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1331 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.3/6

Кировоград: новости и сайты