П`ятниця, 29.03.2024, 09:33
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Лютий » 7 » Обговорено проекти реконструкції центральної площі м.Знам’янка
11:43
Обговорено проекти реконструкції центральної площі м.Знам’янка
12
З метою вироблення концепції майбутнього вигляду головної площі нашого міста,  міський голова Сергій Філіпенко провів  робочу  нараду, в якій прийняли активну участь депутати міської  ради та представники громадськості. 

Учасники мали можливість побачити кілька варіантів проектів  реконструкції центральної площі нашого міста та особисто поспілкуватися з директором ТОВ «АБРІС «Либідея» з  Кропивницького, головним архітектором  проекту  В.О.Рак.

Представляючи свої проекти, Володимир Олександрович  акцентував увагу на те, що при  розробці проектів реконструкції  було враховано дуже багато моментів з історії нашого міста , а саме це:

-  Обеліск Слави; 

- Пам’ятний знак Героям Майдану; 
12

- Місто Знам’янка – місто залізничників, за одним із варіантів запропоновано розмістити в центрі площі колесо часу в русі; 

- Міський Палац культури – як знакова будівля, яка має прикрашати центр міста; збереження вічнозелених красунь-ялинок.

Також  архітектор детально зупинився на зонуванні площі,  на  необхідності  захисту  від пилу , облаштуванні  квітників, газонів.  Разом із тим, транспортна схема по основній магістралі передбачає автомобільні стоянки, для безпеки руху – встановлення світлофорів та створення острівця безпеки. 

Підсумовуючи висловлене під час наради, міський голова С.І.Філіпенко подякував розробникам проектів за комплексний підхід до реконструкції центральної площі міста і побажав за можливості врахувати  всі висловлені пропозиції та, зокрема, й зауваження щодо міцності будівельних матеріалів, які  планується використовувати.

На нараді було вирішено розмістити обраний більшістю  присутніх проект реконструкції центральної площі міста на сайті Знам’янської міської ради для подальшого  ознайомлення  усіх бажаючих та  надання  своїх  пропозиції.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1083 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/6

Кировоград: новости и сайты