Четвер, 02.05.2024, 23:11
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Грудень » 22 » Обговорено роботу ліфтів у багатоповерхових будинках мЗнам’янки під час відключення електроенергії Знам’янським РЕМ ПАТ«Кіровоградобленерго»
10:41
Обговорено роботу ліфтів у багатоповерхових будинках мЗнам’янки під час відключення електроенергії Знам’янським РЕМ ПАТ«Кіровоградобленерго»
12
Під головуванням начальника управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Лаптєвої Л.О. відбулась нарада з головами будинкових комітетів дев’ятиповерхових житлових будинків щодо роботи ліфтів у багатоповерхових будинках м. Знам’янки у час відключення електроенергії Знам’янським РЕМ ПАТ «Кіровоградобленерго». 

Лаптєва Л.О. наголосила про введений графік  аварійних відключень споживачів від електроенергії ЗРЕМ ПАТ «Кіровоградобленерго», у зв’язку з надзвичайним станом в об’єднаній енергосистемі та різкого погіршення енергетичного балансу через дефіцит палива на теплових електростанції.

За пропозицією голів будинкових комітетів було прийнято рішення не припиняти роботу ліфтів, а провести роз’яснювальну роботу серед мешканців будинків щодо графіків відключень електроенергії. 

По закінченню наради надано доручення начальнику Знам’янської дільниці ПП «Олександріяліфт» Каплуну В.О., розмістити оголошення з графіком відключень електроенергії біля входів у під’їзди та ліфти, для запобігання аварійних ситуацій.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 862 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты