Понеділок, 22.07.2024, 15:09
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 64
Гостей: 64
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Жовтень » 6 » Обговорено заходи щодо формування загонів оборони при військових комісаріатах
14:37
Обговорено заходи щодо формування загонів оборони при військових комісаріатах
 
12
Відбулася зустріч міського голови І.Крижановського, секретаря міської ради Н.Адамович, керуючої справами міськвиконкому Л.Меренкової з керівниками  та представниками міських громадських організацій та міських організацій політичних партій.  

Одним із питань порядку денного  зустрічі було – про заходи щодо формування загонів оборони при військових комісаріатах.

Міський голова ознайомив присутніх із розпорядженням голови Кіровоградської  обласної державної адміністрації від 8 вересня 2014 року №335-р «Про додаткові заходи щодо формування загонів оборони при військових комісаріатах області». 

Військовий комісар Знам’янсько-Олександрівського об’єднаного міського військового комісаріату підполковник О.В.Чижма доповів, що для виконання завдань в особливий період  при військовому комісаріату формуються загони оборони. Зупинився на перевагах та перспективах проходження військової служби в загонах оборони. Зазначив, що визначено перелік об’єктів, що підлягають охороні та обороні в умовах надзвичайного стану і особливого періоду, охорона яких буде здійснюватись особовим складом загонів оборони.
 
12
Невирішеним залишається питання харчування особового складу міського загону. Тому міський голова звернувся до представників громадських організацій, волонтерів з проханням провести роботу серед членів організацій по наданню допомоги в забезпеченні та утриманні міського загону оборони.

Міський голова І.Крижановський ознайомив із дорученням голови Кіровоградської обласної державної адміністрації щодо проведення спеціалізованих медично-волонтерських навчань на засадах державно-громадського партнерства. Зазначив, що дано доручення відповідальним особам забезпечити проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед громадян щодо мети та завдань спеціалізованих медично-волонтерських навчань в умовах терористичної загрози на засадах державно-громадського партнерства; до 15 жовтня поточного року провести спеціалізовані медично-волонтерські навчання. 

Ігор Борисович розповів лідерам міських громадських організацій та політичних партій про навчальний візит до Нижньої Сілезії Республіки Польщі, де проходив другий етап в рамках проекту «Інновації, інформація, розвиток. Розширення співпраці і підвищення інвестиційної привабливості малих міст України». Зазначив, що базою для досягнень високого соціально-економічного розвитку громад стало  проведення в Польщі реформи місцевого самоврядування у 1994 році.  Представники органів місцевого самоврядування з різних областей України, які приймали участь у навчальному візиті, ділились своїми досягненнями, розповідали про проблеми і шляхи їх вирішення.  

Міський голова також розповів про участь у Х українському муніципальному форумі, на якому Віце-прем`єр-міністр України – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман презентував перспективу отримання бюджетної незалежності та підвищення фінансової спроможності, яку отримають місцеві громади після прийняття парламентом запропонованих Урядом змін до Бюджетного та Податкового кодексів (щодо бюджетної децентралізації).

Ігор Борисович проінформував про селекторну нараду, що відбулася в онлайн-режимі під керівництвом Віце-прем’єр-міністра України – Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства В.Гройсмана, де розглянуто стан підготовки в областях підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2014/2015 року. Володимир Гройсман окремо наголосив на необхідності максимальних розрахунків за газ, зазначивши, що у даній ситуації – це дійсно питання національної безпеки.  

Секретар міської ради Н.Адамович ознайомила присутніх із методичними рекомендаціями по запобіганню терористичним проявам.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1114 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/4

Кировоград: новости и сайты