Понеділок, 06.05.2024, 03:18
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Жовтень » 18 » Oбіцяли-виконуємо!
10:49
Oбіцяли-виконуємо!
 
12          18 жовтня 2011 року міський голова І.Крижановський та секретар міської ради А.Тесленко вручили працівникам Знам'янської міської станції швидкої невідкладної медичної допомоги електрокардіограф.
Як зазначив головний лікар станції швидкої допомоги В.Тихоненко: 
-Знам'янська міська станція швидкої невідкладної медичної допомоги налічує 56 працівників, із них 18 фельдшерів та 8 лікарів першої та вищої кваліфікації.  
12 Станція функціонує в цілодобовому режимі та постійно готова надати екстрену медичну допомогу населенню міста. На сьогоднішній день забезпечена медикаментами та перев'язочним матеріалом. Міська влада постійно надає допомогу у придбанні медичного обладнання. Завдячуючи підтримці міської влади, а саме міського голови І.Крижановського та секретаря міської ради А.Тесленка ми придбали такий необхідний в нашій повсякденній роботі електрокардіограф, що дасть змогу в більш кваліфікованому наданні медичної допомоги та чіткій діагностиці електрокардіограм. Ця подія стимулює до подальшої праці.
Ігор Борисович Крижановський, звертаючись до працівників станції швидкої допомоги, наголосив, що в планах є придбання дефбріляторів, портативних апаратів для штучної вентиляції легенів, кисневих інгаляторів та іншого обладнання, а також заплановано на 25 жовтня заміну дерев'яних вікон на енергозберігаючі у приміщенні станції швидкої допомоги .





Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 869 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты