Середа, 03.07.2024, 08:19
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 36
Гостей: 36
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Жовтень » 25 » Обіцяли - виконуємо!
18:47
Обіцяли - виконуємо!
 12 В рамках програми "Центральний регіон -2015" міський голова І.Крижановський провів робочу зустріч з депутатом обласної ради В.Вінницьким, метою якої було перевірка стану проведення робіт на об'єктах будівництва міні-котелень навчально-виховного комплексу "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 -ліцей" та центральної районної лікарні. 
12Ознайомившись з ходом робіт на об'єктах, фінансування яких здійснюється за рахунок коштів державного бюджету та спів фінансування міського бюджету, Василь Михайлович зазначив, що дані роботи було розпочато ще в 2006 та 2008 роках та ніяких заходів щодо підключення міні-котелень вищезазначених закладів освіти та культури, не було вжито. Саме зараз, за підтримки голови облдержадміністрації С.Ларіна, народного депутата О.Єдіна та міського голови І.Крижановського дані питання нарешті будуть втіленні в життя.   
12 Виконання робіт на даних об'єктах були внесені в передвиборчу програму міського голови. Роботи по будівництву міні-котельні навчально-виховного комплексу "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 -ліцей" знаходяться на завершальному етапі. Вищевказані об'єкти планується ввести в експлуатацію в поточному році .
Під час зустрічі було обговорено питання виконання робіт по введенню в експлуатацію міні-котелень, що розташовані в районі міського Палацу культури та ДЮСШ., а також, оформлення дозвільної документації, узгодження місця проходження траси енергоживлення даних котелень та інші.

Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 801 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты