Неділя, 28.04.2024, 19:40
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Вересень » 26 » Обірвана струна на злеті літ
16:03
Обірвана струна на злеті літ
  
12
На  злеті літ ворожа куля обірвала життя одного з найкращих синів України – Віктора Голого. 28 вересня 2014 року йому виповнилося б 33 роки… вік Христа… В цій даті є щось містичне, і символічне! Наразі здається символічним було і все його життя, вибір служити Україні і до кінця бути вірним своїм ідеям і переконанням. Він був справжнім, відкритим, щирим, легким у спілкуванні, відвертим із собою і оточуючими. 

Його дії і вчинки не були на догоду комусь, а були покликом серця, відповідали внутрішньому стану душі і світогляду. Завжди говорив правду в очі, хоч багатьма це сприймалось як зухвалість або виклик. 

Та він стверджував, що головне прожити життя так, щоб ні тобі, ні твоїм дітям не було соромно за вчинки і рішення життєвих ситуацій, які були на твоєму шляху. Віктор любив читати філософську літературу і вірив, що життя дається людині для самовдосконалення духовних якостей, найголовнішою з яких є Любов! А ще вірив, що смерті немає. То є лише перехід в інший світовий вимір для душі, яка виконала свою місію (програму) в земному житті. 
  
12
Герої не вмирають в нашому земному житті, поки жива людська пам’ять і усвідомлення нашої відповідальності за майбутнє! Герої будуть жити в наших вчинках, в нашому виборі майбутнього, в нашому прагненні бути гідними тих ідеалів,  за які вони загинули, захищаючи Рідну землю! Наші Герої своєю жертовністю змінюють нас і наші життєві цінності. Можливо  в цьому і є розуміння сенсу всього що відбувається?!

ГО «Туристично-краєзнавчий клуб «Чорнолісся», співзасновником якої був Віктор Голий (діє на базі міського краєзнавчого музею), за підтримки міського відділу культури і туризму та  Палацу культури, ініціює акцію по вшануванню пам’яті Героя. В рамках акції пропонуємо : 

-27 вересня о 20-00 біля міського Палацу культури- перегляд документального краєзнавчого фільму за участю Віктора Голого «Археологія Знам’янщини”, який був створений Знам’янською міською телерадіокомпанією в 2011 році; 

12
28 вересня, в день народження Віктора, велопробіг Знам’янка – Плоске, де проросло коріння його роду і де він похований. Приєднатися можуть усі бажаючі. За додатковою інформацією звертатись до музею за адресою: вул..Глібка, 28-В або за тел.. 2-09-09.

Директор музею 
Т.Кулик

Фото 1. Краматорськ. БТР. Аєропорт. 12 серпня 2014. Фото 2. Краматорськ. Аєропорт. З другом О.Профатіловим біля зенітки.(останнє фото)  19 серпня 2014. 3. Холодний Яр 2012р.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1042 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты